4

Хм ...

преди 4 години

Всеки наивник все още смятащ планинарите и професионални алпинисти за хора обичащи природата трябва да прочете тази статия и да се замисли . Същото е положението и у нас на 7-те рилски езера, а и не само там . Лифта позволява на всякаква *** да си прави пикници на езерата и да разхвърля хартийки и остатъци от храна а аз лично бях свидетел 2 дена след някакъв събор около Хижа "Рилски езера" как цялата поляна беше изровена и зарината с бооклууци от "природолюбителите" разпъвали палатки там .

3

бай ганю

преди 4 години

у нас има в тонове повече отпадъцишокирвам се когато отида за риба на всеки язовир *** са повече от рибатаизключително безотговорен манталитет на всички рибари хвърлящи опаковки и боклуциситуацията покрай пътищата ни не е по различна постоянно виждам как някой отваря прозореца на колата си и изхвърля жалко че обитаваме такава прекрасна страна а не сме подходящите обитатели за да я запазим прекрасна без ***

2

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Туристите които изкачват планината , освен смет, оставят и немалко пари , така че непалските власти да не ми се правят на ощипана госпожица , а да започнат да влагат част от постъпленията .

1

ИСТИНАТА

преди 4 години

Демек в едно огромно бунище и гробница се е превърнал Еверест!