18

Анонимен

преди 4 години

Не стига, че те отървават от разглезената ти и неумна дъщеря за някакви жалки суми, не стига, че заради децата се налага да я търпят цял живот, ами и се оплаквате... Възпитавайте си щерките да са свестни хора, на първо място. Без необосновани претенции. Направете ги хора и няма да ви се налага да предлагате къщи, пари и постове за зестра. Ако жена ми е стока аз съм достатъчно интелигентен и работлив сам да постигна много повече, от това, което ми даваш. А ако не е стока ще мизеруваме заедно.

17

Анонимен

преди 4 години

Летяща метла, която не лети... Кой ги пише тези статии... Малко рационалност поне! В края на краищата това е отдел за технологии, не за хороскопи!

16

Хм,все снахите криви

преди 4 години

Човек ви даде дъщеря си, но тя все не може да ви угоди, защото сте много специални, а синчетата ви са златни!Подарък летяща метла не може ли да се предвиди и за зетьовете?Златен зетко, как се подлъга да влезеш у нас? Само апартамент и кола ти осигурихме, но депутат не успяхме да те направим, нито дъщеря ни е спечелила конкурса "Мис Свят". Ще ни липсваш, кой друг ще пърди така звучно на дивана докато шетаме, за да му угодим? Но ти заслужаваш по-добра съдба. Хайде, яхвай метлата и дим да те няма

15

Анонимен

преди 4 години

Боже, каква "учена" статия! Колко новини има в нея, каква поука, Боже Мой! Моят интелект се покланя Дъъъъъълбоко, пред човека, дето е написал толкова много думи с които не е казал нищо!Поклон !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Е каква е тази летяща метла която не лети.

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКоментарът не е за тук, сори :-)

12

Анонимен

преди 4 години

Каменна ера друг път. Киловата излиза 18 ст при ползване на обикновен дизел от бензиностанцията, което е 5 ст по-евтино от отопление на ток.

11

Пещерния човек

преди 4 години

Каменна ера, здравей!

10

Що бе?

преди 4 години

Какво сте се заяли с тъщите и свекървите?И за подарък на снахата подхожда, ако наистина я направят такава, че да може да лети.Поднасяш й я примерно за Нова година и доброжелателно й казваш, че тя заслужава нещо много повече от твоето скромно семейство и от сина ти, който не е успял да стане нито милионер, нито министър. И й пожелаваш догодина по това време вече да е излетяла от вашия прозорец и да е кацнала някъде другаде!

9

Анонимен

преди 4 години

Идвали ли са в България, всяка втора жена си има и я яхва поне по веднъж на ден...за радост на някои мъже.

8

Хаха

преди 4 години

Toyota създадоха летяща метла, която не лети. Т.е. създали са обикновенна метла. - Какво невероятно изобретение!

7

Киркобрадва

преди 4 години

Лили Иванова си купила летяща метла и.... Врън-врън из цяла София.... Спира я катаджия и.... - Охо.... Със 120-се,А?А тя:Как 120-се... Пък ти... По-млада съм...

6

!!!!

преди 4 години

Дано по бързо я накарат да лети,да се оборудва правителството,че на Боко от тоя джип дето го кара,му излязоха хемороиди

5

Баба ви Яга

преди 4 години

Сигурно и да мете не може.

4

Аладин

преди 4 години

А, аз създадох летящо килимче, което не лети

3

Имам огромна молба

преди 4 години

Нека "Тойота" наистина да разработи метла, която е в състояние да лети.Това е чудесен подарък за свекървата!

2

хихихихи

преди 4 години

Toyota създадоха летяща метла ... за жалост устройството все още не лети ...-Това какво е!?-Куче. Куче-касичка.-Куче!? Старомодно ...-Имам медерни! Зар-касичка и шлем-касичка.-Това куче защо е зелено!?-Това е крокодилче!-Така ли, защо не пише!?-Заяжда. От влагата ...

1

Тъщата

преди 4 години

А стига бе. Зетят дали знае. Подаръкът ми е в кърпа вързан.