62

Анонимен

преди 4 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика - свинското е скъпо. Това да не ви е социализма, за да е евтино.

61

Анонимен

преди 4 години

Жоро, защо пропускаш най-червеният и заклет комунист Бойко-имитаторът ? Той дори на площада отказа да си скъса червената тапия !

60

Жоро

преди 4 години

До реалист Не си в крак с Реалностите в България.Основният проблем от който произтичат всички останали е запазването на социализма в България.НЯМА ПРОМЯНА.Същите болни в главата 'другари' и тяхното скопе.о потомство продължават да управляват БГ.Кой е президент на БГ,кой току=що главен прокурор,червеният ***-глава на МВФ-всички от уж заклеймената БКП.САМО СЕБЕ СИ ЛЪЖЕТЕ и разпилявате Булгария.

59

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът в България е в разцветът си, още БКП с Тошо копираше цените на Запад, но не се сещаше да приравни заплатите на хората с тези в Капитала, същото се прави и сега след превратът на комуните от 10.11.89 и особенно "днес"с бившият пъдар на Тошо, пожарникарят, все запада гледа но само цени, заплатите никой не вижда ! България е единствена страна на този свят която законно произвежда "имитиращи хранителни продукти" тровещи народът си с химикали и отпадъци и хранещи овцете със злоба и завист

58

Анонимен

преди 4 години

В България освен да се "развъжда" злоба и омраза нищо добро не е за очакване ! Чета тук един трудномислещ бг-индивид как от злоба и завист се "блещи" на българин живеещ в Англия и коментирал колко струва свинско/кг, какво лошо видяха злобарите не зная, вместо да излезнат на улицата и да си подобрят живота, те се зъбят и злобеят ! Ами смешно и трагично е, че хранителните продукти в България са в пъти по-скъпи от западните и съответно заплатите са в пъти по-ниски...абе вие все *** ли се ражда

57

Анонимен

преди 4 години

Фукаш се, че синът ти е вегетарианец. После да не оплаквша в форума, че детето ти е станал обратен.................................Как реши, че "се фукам". Понеже си много "умен" от плющене на пръжоли ли. Да ти обърна внимание, че Евгени Минчев е месоядец. Тъй че по тая "логика" внимавай за сина си. Да не прекалява с кюфтаците.Римските, гръцките и "османските" геЮве, също не са били вегетарианци.

56

Реалист

преди 4 години

Е, то не може хем да гласувате за ГЕРБ, хем цените да са поносими.

55

Вего

преди 4 години

Е па яжте си го, като сте кухи..

54

Анонимен

преди 4 години

До Кирчо СъраНали знаеш Кире,че с тези 1500 паунда в Англия си пълен ***? Яж там ваксинирани с отрови и антибиотици прасета,крави и агнета,за нас не се безпокой!

53

Анонимен

преди 4 години

Пропусна Хитлер...........................Не съм го пропуснал, щото не е бил. Това е мит.

52

Анонимен

преди 4 години

...пропусна Хитлер

51

Анонимен

преди 4 години

до защо юдо-масоните...........................Как се "затъпява" от неяденето на месо? Като Айнщайн ли? Или като Толстой? Буда. Ганди. Леонардо да Винчи. Бърнард Шоу..........................................................................

50

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До Анонимен 40:И аз съм да се яде месо,не е задължително...свинско.Не е оправдано при това...драстично повишение,а ако някой замества частично месото с варивата,също е полезно и разтоварващо.Всеки сам да преценява,но никой не е...умрял.ако е намалил,или времено спрял да яде месо,даже ще има здравословни ползи.

49

Много е важно.

преди 4 години

Ако ще ядете много месо, да изразходвате енергията. Било то съд спорт или тежка работа. Месото и животинските продукти, са най-добрите източници на енергия, и са лесно разградили в корема. Но за сметка на това трябва да се движите.

48

реалист

преди 4 години

Най - скъпо свински месо, ток, вода, газ, бензин. Видимите резултати на ГЕРБерастите. На сегашните избори пак гласувайте за тях. На другите пак и така до края на България.

47

Анонимен

преди 4 години

До до до БелчоФукаш се, че синът ти е вегетарианец. После да не оплаквша в форума, че детето ти е станал обратен.

46

провинция

преди 4 години

Минаваме на зелентия и риба което е по-полезно и безвредно.

45

Митьо хотелиер

преди 4 години

Поскъпнало е, ама чак баш скъпо не е . Земах до септември на едро, замразено на палети, обескостено, идваше на 4 лв. милото с малак рандеман. Просто гражданята не знаят от де да пазаруват и си дават парите в некви супермаркети с голяма надценка. Ако са съберат 5 амсалака и да земат едно прасе от калнницата ша им са вържи по 5 лв килото ве ей

44

Не яжте свинско

преди 4 години

ЯЖТЕ РУСКО..... ХАХАХААААА

43

Северозападнал

преди 4 години

Taka e след като гражданите за европейско развитие на България обявиха война на селяните и на Северна България като цяло.