30

Наблюдател

преди 4 години

Самата хипотезе, че въобще ще работи е добра новина.

29

софианец

преди 4 години

ХА...ха...ха...." Червен Кольо ...никога непозналия дава акъл !!!!!!!! в Сф имащите право на глас са около 800 000. Винаги гласуват около 55 % . Фандъкова досега ВИНАГИ печели над 200 000 гласа ..ДБ досега ВИНАГИ ще спечелят около 100 000 гласа. .ТОЛКОВА просто е да си НОРМАЛЕН социолог ...а не като кольо !!

28

София е демокрация

преди 4 години

За радост на живеещите в София повечето от загрижените пишещи в подкрепа на Мая Костинбродска са провинциалисти не само по дух, а и по местоживеене и не могат да влияят на кметските избори в София. Мая ще бъде изхвърлена още на първи тур.

27

Неграмотний

преди 4 години

До АнонименСрамното е, че неграмотни като теб имат право на глас и да избират себеподобни! Виждаме, паради тази причина, в каква държава ни превърнахте и в каква столица!!!

26

Увяхнал гербер

преди 4 години

До София не забравяй...София не забравя десетилетието гробокопачество на столицата от герп! Помним, не бой се!

25

ОВ 4444 АР

преди 4 години

До АнонименНе си интересен, дажи си смешен. Ясно е за кого ще гласуваш! Ясно е и защо София ще продължава да е едно село! Сети ли се? Заради такива като теб!

24

Анонимен

преди 4 години

Srom kandidat za kmet na glavnia bg grad e komunisticheskata proztitudka Maya Angelova Naydenova...zofia ima vazmojnost da stane europeski gratis panzion za sekvi kuchki i pesove...

23

София не забравяй...

преди 4 години

Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Самото кандидатиране на тази семпла провинциална комунистка за кмет на София е голямо нахалство и обида за софиянци. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги още на първи тур !

22

Мая лъже и маже

преди 4 години

И какво се оказа сега Мая Манолова сама си лепила неразлепваемите стикери за да обвинят конкурентите и(има снимки за това в лявото вестниче 19 минути). Лъжлата си е лъжла - като се започне от Костинбродската и лъжа, та и досега. Кръвта вода не става - бивш комунист няма...

21

Анонимен

преди 4 години

ЛуТ!

20

Анонимен

преди 4 години

Десните щели да гласуват за Мая ???Значи или Мая е дясна или десните са леви .И в двата случая се лъже здраво избирателя.Второ ,абе Радане, я обясни на избирателя как ще дадеш глас за Мая - жената подкрепила Пеевски за ДАнс и лично нарекла протестиращите тогава . ..п.....и.

19

Анонимен

преди 4 години

Първи тур - Борислав ИгнатовВтори тур - пак Борислав Игнатов:)

18

Анонимен

преди 4 години

Падението на ДСБ е очевидно .Вече няма как да прикрият факта че са работили винаги за БСП и червената олигархия .

17

Анонимен

преди 4 години

Волен е хитър ,видя че има пари в София и ще си върти бизнеса там.Галерийка това онова.Честен хитрец.хихи

16

изнервен

преди 4 години

И защо бе, червен колю, да не работи добре? Ти как разбра, като още не са минали изборите и нищо не е ясно?

15

ист

преди 4 години

Общинските съветници ще се успокоят, като се наместят в общинските бордове. Там са големите пари, и съветът ще работи като намазано колело "филия"

14

Байфидан

преди 4 години

До Гошо ...неумното. А бе, гоше, не разбра ли, че тези ялови призиви не хващат дикиш? Колко пъти вече си го писал това?

13

Анонимен

преди 4 години

В София и Варна се очертават интересни резултати. Провинцията е кроена и разрязана баница. В София има гръмка медийна кампания и се тикат напред Фандъкова и Манолова, а за Варна пълно мълчание заради издънките на Портних и силната кандидатура на Костадинов.

12

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Всички...масово срещу ГРЕБ на изборите.Стига са изгребвали...законно нашата мила Родина чрез държавни поръчки.Падне ли София в ръцете на...опозицията,пада и...касичката от ръцете на Боко от Банкя.Да го видим...посърнал в деня на вота.Това ще е знака за началото на...пълната промяна.

11

Анонимен

преди 4 години

Първи тур - Борислав ИгнатовВтори тур - мая Манолова