7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1И аз така мисля.Въпросът е само, кой го е продал? Дали родителите са го спазарили или някой наистина им го е откраднал от двора с цел да го продаде?Толкова малко дете не е в състояние самичко да се отдалечи за десетина минути дотолкова, че да не могат да го издирят. Но дали наистина е оставено самичкосамо за 10 минути или цял ден не са се сетили за него?Дано да има късмет и да попадне в семейство, където по-добре ще се грижат за него.

6

Тато из Правец

преди 4 години

Продали са го в Елада !!! Или е заминало за Норвегия !!!

5

Радослав

преди 4 години

Как все на тях се случва? Как кучетата не си губят децата, пък тия все някои им откраднал детето! Бандитите сън не спят да обикалят и да гледат кое дете е оставено за 5 часа без надзор и да го гепнат! Каква трагедия, каква мъка, о ужас, гибоните загубили едното докато правили поредната дебитна карта която се пълни от държавата!

4

Анонимен

преди 4 години

Дете на година и половина, няма никакъв инстинкт за самосъхранение и да го оставиш само си е голямо безхаберие, ама те ромите явно така си гледат децата, това не е първият такъв случай. За съжаление не вярвам, че ще го намерят живо и здраво, ако въобще го намерят.

3

Totenkopf

преди 4 години

Това е постановка да хващат бащата в полицията и да го бият докато не каже в каква схема е участвал.

2

Ха

преди 4 години

Голяма загуба,едни детски по малко Ще си направят друго.

1

Анонимен

преди 4 години

Продадено!