61

голата истина

преди 4 години

В Австрия акциза е с 16 цента по висок от нашия а горивата са на същите цени.Братя и сестри, едни нагледци от доста време ни цакат с едни 30 ст. и ни Бойко ни Радев и даже господ не може да ги спре.Всичко започна 2009 с закона на Дянков за данъчните складове. От тогава на сам има тотален монопол.Само Магарешки с горива от Молдова със съмнително качество се опитва да го разбива но уви.Стадото с *** овце трябва да се стриже редовнои колкото повече го стрижеш повече му харесва.*** народ сме си!

60

mimo

преди 4 години

Миналата година , пак ни уверяваха как плащаме най-евтиният бензин в Европа,докато не се дигна народа и веднага стана 1,95.Явно управляващите *** разбират само от стачка.

59

Анонимен

преди 4 години

Глупости. В Австрия дизе,а е 2,26 лв. В българия всичко е ужасно скъпо!!!!!! Стани, народе и си търси правата!

58

Анонимен

преди 4 години

Старата глупост на нов глас. Съотнесете цената на горивата към доходите и престанете да дрънкате простотии.

57

НЯКОЙ

преди 4 години

НЕ се подигравайте с хората да сравнявате кое в България е по-евтино от колкото в Европа. Когато доходите ни са колкото в Европа тогава правете сравнения. В тази статия няма смисъл, защото не е едно и също да сравняващ кон с кокошка.

56

Иван

преди 4 години

И защо дизела е по-скъп от бензина?Някой е така простичко да каже?

55

Анонимен

преди 4 години

До Доктора Уралски петрол ?????...Това от г.ъзъ ли си го изсмука ? Инали знаеш ,че Лукойл-Нефтохим е собственост на Ротшилд груп- Холандия ? Справки Антон Тодоров .

54

Анонимен

преди 4 години

До 3,Зачуди ме и погледнах защо в Люксембург е по-евтино. Ами:1. имат идея по-ниска производствена цена някак от нашата, но са центове2. имат най-ниския акциз в ЕС, но пак близък до нашия3. ДДС е на по-ниска сума(20% от 1лв са 20ст, от 80ст са 16ст като пример)Като калкулираш разликите, се събират центове да е по-евтино. Ама това са си сигурно 20-30 стотинки накрая.

53

Анонимен

преди 4 години

Във всички столици на Западна Европа, процентът на хората отиващи на работа с кола, е значително по-висок от този в София, обикновено два пъти по-висок.

52

ХАХА

преди 4 години

За това сигурно в Мюнхен и по дойчовско масово се придвижват с колела,вкл. и депутатите,или лъскав офис- колелата повече от колите,във Виена елегантни виенчанки се придвижват с тротинетки на собствен ход по Мариенхилфенщрасе и хиляди други примери, а то било заради скъпия им бензин и дизел.Леле, незнаех. Щото цените на горивото същото като тука,качеството несравнимо,заплатите също.Ама *** от Горно У.но се радва да си спре джипа вт.уп. на газ пред панелката,в която живее под наем идаръси"мозък"

51

Доктора

преди 4 години

Нашият бензин е от Уралски петрол , който е нискокачествен и цената му е доста ниска. Просто Лукоил е монополист определя цените ,въпреки, че труда в рафинерията е ниско платен.

50

Братя изчисляващи

преди 4 години

Па, вкарайте некое изречение, какви заплати взимаме, а...

49

Трасенщаге

преди 4 години

До АнонименАз благодаря на Йорданка фандъкова, че за 4- 5 км разстояние, трябва да дменя 3 транспортни стредства! Благодаря, Данче, и довиждане!

48

Тролей Минчев

преди 4 години

До АнонименЗащото кмета на София, скоро бивш, така се е погрижил за транспорта, та паметник да му днигнеш!

47

Капиш

преди 4 години

Не може той да се вдига, а заплатите не

46

az

преди 4 години

Според една друга класация зареждаме 3тия най-скъп дизел/бензин в Европа. Класацията е за цени на горива ПРЕДИ данъци. Заради по-ниските данъци идва и илюзията ,че у нас е по-евтино. Ако се вдигнат акцизите до средно европейските ще се окажем с най-скъпите и най-некачествени горива при най-ниска покупателна способност. Това е голата истина.

45

Анонимен

преди 4 години

Като гледам задръстванията от автомобили навсякъде и как уж бедни хора за 200 метра палят колата, едва ли им идва скъпо горивото.

44

Анонимен

преди 4 години

1,30 ЦЕНТА бензин във франция?Я пак?

43

Анонимен

преди 4 години

Много обичам като почнат да ми обясняват, че токът ни е най-евтин, че бензинът ни е най-евтин, че храната ни е най-ечтина и т.н., обаче никой не прави сметка какви са доходите там и какви са тук! Алоооо, в коя друга европейска държава се гордеят, че СРЕДНАТА пенсия е 200 Евро?! И после ве ми сравнявате цените!

42

До 39

преди 4 години

В богатите държави от ЕС, два пъти повече хора отиват на работа с кола в сравнение с България.