366

Бай Иван 2

преди 4 години

Правилно.Избраха го.Доган и Пеевски го избраха .Бойко само приглася.

365

успех!

преди 4 години

На *** им се разтреперват гащите само като чуят името Гешев.Не зная дали съвпадението на името е случайно, но съм изпълнен с оптимизъм.

364

imone

преди 4 години

До 410 :Ако ще и 50 юридически образования да има Борис Велчев кандидатурата беше една. И не мога да приема главен прокурор да се става без един ден да си бил прокурор. Ама какво да се учудвам министър-председател стана човек без един ден трудов стаж, че главен прокурор може да стане всеки който има гръб.

363

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

НИТО ЕДИН ПРОКУРОР ПО СВЕТА НЕ СЕ ИЗБИРА ОТ УЛИЦАТА ОТ "НАРОДНАТА ТЪЛПА"!!!ТОВА СА САМО --КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАНТАЗИИ!ТОВА Е ---БЕЗЗАКОНИЕ !!!!!БОРИС ВЕЛЧЕВ , КОЙ ГО ИЗБИРАШЕ..!!!!БКП-ЛИ...??!

362

Хюго Бос до 412

преди 4 години

Ами кандидатирай се , бе, пробвай се. Той какво е виновен , че няма други желаещи.

361

1

преди 4 години

ккато избирахме БКП да ни води към сияйни бъднини

360

Кой го избра?

преди 4 години

Всеки друг, но не и народа!

359

Анонимен

преди 4 години

$ Избраха го $ - то "избор " ли бе да го опишеш - Мъкааа ! Как се избира от един кандидат ? -да не е лесно ,Я ?

358

до 408

преди 4 години

Защо Борис Велчев има юридиечско образование и дори е отличник на випуска си на Юридическия факултет.Докато тая бръсната тиква с фуражка няма никакво юридическо образование.Школата в Развъдника за милиционери в Симеоново не се брои за образование.Той и Тиквата е тамошен възпитаник, само че в Пожарникарския профил, защото е толкова т ъп, че и за милиционер не ставаше.А милиционери бяха, тия които не ставаха за нищо друго.

357

Анонимен

преди 4 години

Навремето бай тошо ги говореше същите неща. Не толкова често, щото фъфлеше, но Работническо дело ежедневно ни обясняваше в какъв неземен рай живеем.Тая фуражка и мутра, намери откъде да осведомява електората и няма спасение от ежедневните му глупости.Има - няма едни хиляда километра по назапад, дето не говори никой ежедневно какви тротоари е направил, просто защото тротоарите им са направени отдавна и не са мръднали.На милиционерския електорат му капе мед на душата, като се появи сикаджията и започне да бълва кво бил направил

356

imone

преди 4 години

Навремето като избраха Борис Велчев за главен прокурор при само една кандидатура защо никой не протестира? Много ясно нали е от партията дето провокира протестите сега.

355

Българин

преди 4 години

Напред с Иван Гешев!

354

67682

преди 4 години

Не избран, а назначен - беше единствен кандидат. Да спазва закона, да бъде безкомпромисен срещу престъпниите от всякакъв калибър - това очакваме от главния прокурор.

353

Анонимен

преди 4 години

До 245Пълни пораженчески глупости. Все едно слушам някой ревлив първокласик. Трябват ти няколко шамара на тебе да се освестиш, пиkльо

352

Анонимен

преди 4 години

До 394Голяяяма гордост,че си избягал

351

Анонимен

преди 4 години

Koito revat che bil edinstven kandidat, ami vie kavaldjii sto ne zaiavihte publichno meraka si?!

350

Хъ

преди 4 години

До Анонимен 399Ами те нещата натам отиват. Мафията отдавна си има държава, сега си избра и поредния гл. прокурор. Репресирани ще са всички, които са срещу мафията, това го знаят и децата.

349

Анонимен

преди 4 години

Форума е пълен с наркоманизираните растафарски види0тени правно негpaмотии изцепки и недоразумения на подаяния при Прокопов -хасковският ибpикчия и още няколко ляи демократични мало-гpaмотника,които са си помислили и заблудили ,че живота вечно ще е розов.Вечно ще крадат и зиганизират държавата ще териризират българите безкрай. Майкави Жална идея нямате какво иде и ще ви се случи.Гюлен ще ви визглежда като детска игра като започнат да валят арестите на гарбидч ляво либералните полухора

348

ира

преди 4 години

За всички *** прокурори съдии политици Гешев е правилния човек затова е и единствен някой трябва да ги пази иначе на Цецко асансиора ще замине на кино терасите ще се срутят а къщите за гости ще проработят без стопаните си

347

Анонимен

преди 4 години

Вие грантаджиите и платените от Сюруш сюртюци мисири и вувузелни протестаджиии на заплата при шест олигарси няма какво да гледате.Вие сте обвиняемите ,а те не гледат ами стягат куфари за конфискация на цялото им имущество-незаконно придобито и във затвора ,където винаги ви е било мястото! Гешев когато и да започне масовите ви арести на всички фондации зиганизиращи тази държава и играещи всхеми за източването закъснял е Всички ще бъдете скоро при Ветковци и Цветан Василевци почакайте.