17

Анонимен

преди 4 години

Какво се възмощавате?Това си тяхно право как да си уредят порядките в СА.Да не би арабите да са взели,да ни учат как да живеем?В обществото ни се шири алкохолизъм,изневери,наркомания,проституция издевателства над възрастни,кражби,с тази демокрация ще загнием и изчезнем като народ!

16

Трагедия

преди 4 години

Къде са сега организациите за правата на жената да съдят цялата монархия?! Това не е живот, а мъчение! Това е направо страхотно наказание да живееш в маймунска държава като жена!

15

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

САМО ДЕТО ЗАБРАВЯШ ЧЕ БУДИЗМА Е НАЙ-ЦИВИЛИЗОВАНАТА РЕЛИГИЯ И НАЙ-МИРНАТА!!! ТАКА ЧЕ ЗА СВЕТА ИМА САМО ЕДИН ИЗХОД И ТОЙ Е ДА ВСИЧКИ ДА ПРИЕМАТ БУДИЗМА!!!!! ЗАЩОТО КЪДЕТО ИМА БУДИЗЪМ ТАМ ИМА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!! КЪДЕТО НЯМА БУДИЗЪМ ИМА ДИВАЩИНА И ПРИМИТИВИЗЪМ................

14

Анонимен

преди 4 години

Съдбата на арабките е само в собствените им ръце.Не ни занимавайте.

13

Анонимен

преди 4 години

Елче, да беше проверила дали могат да пътуват, вместо да ни питаш. Ние откъде да знаем?

12

санд

преди 4 години

някви пясъчни маймуни...

11

Саудитците знаят...

преди 4 години

Дълго са живели трудно и оскъдно. И са оцелели в голата пустиня само защото са отстоявали сегашния си начин на живот.Сигурно ще има и нагативни коментари, но историята ще докаже кой е прав.

10

Анонимен

преди 4 години

саудитски диваци...

9

Стамат

преди 4 години

Добре дошли в ротшилдския свят!

8

Нещо липсва

преди 4 години

Няма ги Минко и Женомразеца.На този последния никой ли още не му е казал, че феминистките разработват проект - да се отнемат паспортите на всички лица от мъжки пол, да им се забрани да пътуват, да ги заставят да се оженят, да бъдат задължени да работят, но заплатите им да се внасят в банковите депозити на техните съпруги.Като начало, евентуалната успешност на проекта щяла да бъде преценена посредством експеримент - като подложат Женомразеца на такъв режим за три години.Очакваме резултатите!

7

МИтко

преди 4 години

Защо ни занимавате с умствено изостанали хора?

6

Анонимен

преди 4 години

В кой векь и на коя планета живеят тия

5

Върл саудитец

преди 4 години

Има статистики относно щастието на жените - в западните общества 50-60 процента посочват, че са щастливи, в източните - 30 процента, в СА - 92 процента. Властите в СА издирват 8-тте процента нещастни, за да им обяснят колко са щастливи. Ако разберат со кротце, со благо и малко кютек - добре, ако не - да почиват в мир.

4

Убре!

преди 4 години

Браво! Вече имат паспорти, сега остава и да спрат да им режат клиторитe, за да могат да изпитват оргазъм, и ще ве доближат до нормалните хора! А, ако приемат и християнството, съвсем!

3

избирател

преди 4 години

Когато дойде денят СВОБОДНО ДА ПСУВАТ, тогава ще се почувстват хора.За сега са собственост!!!

2

До 3

преди 4 години

Щото арабите ще им отсекат главите.

1

Анонимен

преди 4 години

А там защо няма Истанбулски конвенции,БХК,Америка за българия,Шорош,Декларации на ООН и т.н.!?