18

хф

преди 4 години

Като Ви казах, че Очите е шпионин не казах "български", нали? Така, че питайте Ердоган за турските шпиони в България. Има и жени, специалисти по диамантите, но иначе български не може да говори горката.

17

тираджия

преди 4 години

Веднъж влезеш ли в листата на ИИ на ЕК и си довиждане.AI European Commission - Against Corruption and Criminals. Не съм чувал да има умен човек в Несебър, така, че обяснявам. Вие сте прости, аз съм ***. Разбираме се! Вече има изкуствен интелект, който ще преследва престъпницоте в целия ЕС. МВР получава заповед от ЕС и колелото започва да се върти. Днес си кмет на върха, а утре разкрит турски шпионин. Румънката също получи достъп до AI. НЕКА ПРЕСЛЕДВАНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ, СЕГА!

16

Анонимен

преди 4 години

За толкова баце купува цяла секционна комисия!

15

Пенсионер

преди 4 години

За 100 лв. гласувам одмах за Митьо пищова.Вече съм похарчил две пенсии за месеца.

14

Да допълня...

преди 4 години

Ами всичко поскъпна. Апартаменти , храна, глоби , данъци...

13

2

преди 4 години

Сред тях няма лекари, инженери, специалист, които труд е с висока добавена себестойност.Сега, когато изяснихме положението на "несебър-зимно време". Искам да Ви успокоя. Няма политическа поръчка. ГЕРБ? Те имат най-малко нещо общо с това, което се случва. По-важното е да разберете, че обикновения чиновник, рибар, продавач, готвач, рецепционист, перач и т.н. Няма да остане без работа. Така, че всичките тези протести и политизиране са меко казано смешни.

12

1

преди 4 години

Едно време 2000 зависими несебърлии се наредиха на опашка, а най-отпред на опашката носеха една тежка мутра в ковчег. Тежеше около 170 кг. Бяха го застреляли други мутри от упор в Сл. Бряг.Преди няколко на площад Месамбрия що да види човек? Плака! Събра ли се всички зависими(служители от общината) и протестират.И тогава и сега разлика почти няма. Все зависими хора - несебърлии. Това са хора без сериозно образование, без серизона кариера. Сред тях няма лекари, инженери, специалист с високи

11

Анонимен

преди 4 години

Един нормален ден при нормалните

10

Анонимен

преди 4 години

А какво стана с далаверите на Цеца и Цецо ? с къщете за гости ? с ктб ? с пътните/магистрални схеми ? Кво ни занимавате със 100лв бе ?Милиарди,Милиарди се крадът Денонощно !

9

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Сега струва 300 лв. Някой си прибира разликата.

8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

100 лв, но преди 10 години

7

ай сиктир

преди 4 години

Че то по тази логика, ако приберат всички далавераджии няма да остане ни един кандидат. Навсякъде е едно и също особено по малките градчета и селата, но явно пак се работи избирателно.

6

Анонимен

преди 4 години

Подобни аферисти има и в Балчик

5

Радослав

преди 4 години

Че и ГРОБ напазаруваха вота на "братята" в Русе! Ама е държавна тайна, че им направиха див купон с 12 агнета и им раздадоха по 50-100 лева на калпак. Ама така е когато държавната бухалка е от твоята партия, не те разследва за пазаруване на гласове или ГРОБ са като "братята", те не купуват, просто си берат гласове!

4

Анонимен

преди 4 години

Затова не ходя да гласувам... Защото всичи са един дол дренки - слагат костюма и раздават пари за вот !

3

Анонимен

преди 4 години

На някой явно не му е ясно,че обещанието не е като даването! По тая логика могат да сготвят всеки един!

2

Анонимен

преди 4 години

герб развърза кесията

1

При такива ситуации.

преди 4 години

Е най-добре да се гласува за партия, която не поскъпва своите гласоподаватели.