52

Алф

преди 2 години

Защо са 39?

51

Анонимен

преди 4 години

Daily mail беше публикувал снимка от Варна, с коментар че е много съмнителна територия. Място на трафик на гориво и цигари. Всичко това в потвърждение, колко не ни чиста работата и че е съвсем нормално да сме замесени. Сега питам ще има ли снимка на Брюксел, като лош пример за човешки трафик?

50

муспи

преди 4 години

До Пенсионер - "4те милиарда на Бойко" е факт, има неотразимо доказателство: Видял ли е някой на Бойко парите? Никой. На Сорос, Рокфелер и Трамп също никой. Следователно, става дума за милиарди, милиони обикновено не се засекретяват - че това пари ли са. Второ, - всички пари, валута и левове и всичкото злато минават през неговите ръце, и той ги стопанисва както си знае, и - никой не се сеща. Това последното, е баш топ доказателството.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Може да са уйгури от ИД,КОИТО ПРЕКАРВАТ ОТ СИРИЯ. ТРЪМП ЗАЯВИ ПРЕДИ ДНИ,ЧЕ ЕВРОДЪРЖАВИ СА СЕ НАВИЛИ ДА ГИ ПРИБЕРАТ,НО НЕ КАЗА КОИ ДЪРЖАВИ.

48

Анонимен

преди 4 години

Още вчера на обяд по Россия 1 тяхната кореспондентка вече знаеше,че външно са приличали на китайци.

47

Анонимен

преди 4 години

Уйгури?

46

Пенсионер

преди 4 години

До Sichtpunkt 37 Този с донорите е същия, дето пише за донорите на органи мотористи.Сбъркан човек. Не му обръщай внимание.Съмнявам са че този е същия дето пише за 4-те милиарда на Бойко.

45

Така е ..

преди 4 години

Китайците се разпознават веднага.

44

муспи

преди 4 години

Синедрионът е въодушевен от Нова идея - да подмени на българите картите с китайски паспорти. Така България ще може да се разчисти и се настани Световното еврейство. Един проблем: кой ще финансира огромното количество хладилни камиони? Сорос се двоуми, макар че му се иска. Бойко успокоил - България поема разноските.

43

Анонимен

преди 4 години

В грешка си, аз нямам господари.Отвори си зъpкeлитe и чети какво съм писал за българските граждани. като тебе, които не оставиха неограбено село.

42

Анонимен

преди 4 години

българските граждани трябва да бъдат затваряни в резервати...------------Твоите нови господари (по примера който даваш за индианците в САЩ) превърнаха Бг в "резерват", принудуха нас - местните *** - да емигрираме.Днес, Бг е номер едно в света като най-бързо изчезващата държава и етнос.Възможно, имено това и да е целта на твоите западни господари на които се кланяш.Е, признавам - успяха..., а до 20-25 години ще могат спокойно да използват територията ни за своите цели!

41

nnn

преди 4 години

До aliexpressВелик си:)

40

Анонимен

преди 4 години

Китайци!?Значи не са се качили от Бг., а от някоя от държавите на Западна Европа!Да търсят следите на китайската триада (мафия по нашему).

39

Анонимен

преди 4 години

Идеята на ЕС за свободно движение на хора, (повтарям ХОРА) стоки и идеи беше много добра, но подцени българските граждани, в резултат на което се появиха нови гета в държавите им.Опитът на САЩ с индиaнцитe е показателен за справянето с подобни проблеми. българските граждани трябва да бъдат затваряни в резервати, за да не могат да пapaзитиpaт, докато се самоизядат до един.

38

Анонимен

преди 4 години

След като отначално показаха всевъзможни маршрути от България, Франция, Ирландия , и какви ли не врътки, накрая се оказа, че хладилният трейлер е дошъл с ферибот от Белгия, а влекачът не е напускал острова. Това означава, че някой друг влекач го е качил на ферибота, а после ирландският шофьор го е свалил (или взел от паркинг там , ако е бил свален с пристанищен влекач).Защо обаче е паркирал после заедно с влекача, когато е можел да откачи трейлера ? И кой се е обадил след това за линейка?

37

Анонимен

преди 4 години

Альоууу маймуняците, слезте от клона и се култивирайте. Не е достатъчно само да ва тресне някоя светкавица по кyxите манерки!

36

Анонимен

преди 4 години

турските платени драскачи смениха плочата, видяха, че българският номер на влекача не хваща дикиш...Но и с новите глупости пак издишат.

35

Sichtpunkt

преди 4 години

Вий да не чуйте нещо и веднага за органи - смешТници!За да се използва даден донор, то трябва да изпълнява определени условия, като да не е боледувал от заразни болести, да няма генетично заболяване, органите да не са увредени и др. Чул *** че в Китай разфасоват бездомници и дай всичко на донор!

34

Анонимен

преди 4 години

Хладилен камион...китайци... В Китай ползлват затворните за "донори" на органи. Като нищо да са пращали стока на дебелите европейци.

33

Аз

преди 4 години

Китайци?! Щом са китайци 100% е група за органи!!!