23

преди 4 години

Гешев до тук какво лошо е сторил на държавата ?

22

Анонимен

преди 4 години

Не съм запознат с Г-н ГешеФ, но като гледам снимките, охранено прасенце се оказва. Да не е роднина на Пеевскито? Така, както го избират, май е.

21

Анонимен

преди 4 години

Интересното в случая е, че протестират грантаджиите както на западните империи така и на Русия, рамо до рамо. Боец до Америка за България. Чак не е за вярване. За мен това значи, че Гешев е човека.

20

панчо

преди 4 години

отчетност ли???какъв тип отчетност е имало до сега?онзи тип подбраната ли?отчетност пред защитените от самия прокурор ли?

19

хъша

преди 4 години

и кво сега дори президента не може да го спре ли?този който ни представлява няма властта да го спре???

18

Анонимен

преди 4 години

КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ДА ПОЛУЧИ ТОЛЕРАНС? ИЗБРАН Е ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НЕ ЗА ПРЕМИЕР. ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ АДЕКВАТНО.

17

бай ганю

преди 4 години

не че някой очакваше други думи или отговорино едно си пена пее друго си пена правида ни е честито статуквото в правосъдието за още 7 год.ще бъде много наивн ако някой от нас си мисли че промяна дори малка е възможнапрез последните месеци и година този прокурор беше натиснат за активни мероприятия и показни сцени за дасе набие на очи като доброто ченге така той уж би бил по добре приет но факта че е поредното изпълнително лице с функции да пази определени восокопоставени лица не остава скрит

16

To6

преди 4 години

Само като си представи човек, че той ще бъде недосегаем от хората !?!?!?!?!?!?

15

Анонимен

преди 4 години

Браво Гешев. България не може да се управлява от платени от задкулисието протестиращи. Май трябва да излезем и да им теглим един.....

14

ПроСоТо

преди 4 години

"толеранс,м., само ед. Допустимо отклонение при мерене, за време и т. н."Вижте с каква премъдрост започва тоя!Впрочем,започна..Вече го калесаха..

13

Стоев

преди 4 години

Не познавам Гешев и не ми и трябва но факта че е единствен кандидат повдига въпроси и то не в негова полза. Не че ако са повече няма да изберат "нашия" човек но поне да се постараят малко. Те я подкараха направо през просото а лошото е че ние не реагираме подобаващо.

12

Анонимен

преди 4 години

На чия страна? Другата страна може да е давала повече - 100 лева?

11

Анонимен

преди 4 години

Съдиите се оплакаха, че прекалено много щял да гони престъпността. По-спокойно трябвало. Трябвало да пази баланс между олигархчините сили, да не взема страна в борбата между тях. Всички олигарси имали права и свободи и да бъдат невиновни до оправдаването им от съда.

10

софиянец

преди 4 години

Даваха ми 50 лв да ходя на протестите ама имам съвест.

9

Успех

преди 4 години

Повечето протестиращи са от ало-мафията знаят, че Гешев ще ги съсипе.

8

Анонимен

преди 4 години

20 за Гешев4 против ГешевПрезидента е на ход!

7

Анонимен

преди 4 години

Преди малко минах покрай протестиращите на Орлов мост. Хората минават покрай тях, някой даже се и присъединяват, общо взето масово са подкрепени даже и от гражданите ходещи пеша заради блокадата. Честно казано г-н Гешев по-скоро би трябвало да се извини за контра протестиращите в негова подкрепа, които предизвикват страх в минувачите

6

ПроСоТо

преди 4 години

за каква "отчетност" плямпа тоя?..НЯМА ЗАКОНОВ АКТ,който да го принуждава да се отчита пред когото и да било!!!!!!!!..Всичко е МЪГЛА и ПРАХ ПО ВЯТЪРА!!!Да яхне службицата,па после.."Я камилата,я камилара"..Но така е..За съжаление както е казал поета още преди половин и повече век:-"Народа-***,животът-тежък,скучен"...И:-"Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"..Честито!

5

Анонимен

преди 4 години

"Сигурен съм, че няма да получа толеранс"----------------------Ко са праиш бе плешо! От половин година е ясно, че теб ще те изберат...

4

Анонимен

преди 4 години

Гешев нарушава правото ни на честни избори и европейска демокрация! Долу диктатурата!