18

Анонимен

преди 4 години

Самите родители бягат от отговорност. Ревне отрочето вместо да го дисциплинират бутат му смартфонче в ръцето или го слагат пред компютъра. Толкова не им се занимава със собствените дечица, че едвам чакат градината или училището да започне. На капак после ходят за щяло и нещяло да се карат на учителите и да чакат от тях всичко даже и търпението, което те самите нямат към собствените си деца.

17

House M.D.

преди 4 години

Когато аз преподавах, нямаше насилие в училищата!Ваша: Дряновицата

16

Не се излагайте

преди 4 години

Аауу колко страшно..Че го шляпнала леко по ръката !Ми дайте да убием учителката тогава. И от тези деца ще очаквате като пораснат да защитават родината, да влизат в бой (недай си боже) ако се наложи !Не. Това просто ще бъдат поредните ЛГБТ , вегани , зелени или еакулози.Боже пази България.

15

Чалгарче&Пайнерч

преди 4 години

То това е редовния номер, да дразнят даскалицата и да снимат.

14

Оръжие за убийство

преди 4 години

Значиии...,ако основното образование престане да бъде задължително,а се придобива само след труд и знания,на 100% съм сигурен,че катострофите по пътищата ще намалеят с 80%. Задължителното основно образование дава оръжие в ръцете на . оф.ени да избиват законно и безнаказано - свидетелството за основно образование е оръжието за унищожаване на невинни хора.

13

Откъде-накъде

преди 4 години

Всякакви представи за добро и зло вече са тотално сбъркани. Всеки ден *** убиват невинни хора по пътищата и.....нищо,изнасилват - нищо,крадат - нищо,обират старци - нищо.Тeзи слободия и анархия тръгваха преди от дома,а сега и от училището.Дерзайте! Създавате хулиганчета,лигьовци и разбойници още от 3-ти клас. Държавата прави огромна грешка ,че прави образованието задължително.Ами като отрочето е разглезено,мързеливо и нефелно,откъде-накъде държавата,респективно даскалицата ще е отговорна?

12

42

преди 4 години

Я, стига ни занимавахте с либерален соросоидизъм. Понякога дете не може да се възпитава само с каране и думи. Това показва безразличие към отрицателните прояви.

11

даскал

преди 4 години

Г-жо Петя Славова защо не идете един път в училище независимо кое за да видите плодовете на демокрацията - лигльовци - невъзпитани мамини и татини синчета - гъзарчета идващи с коли на училище не неприлично и не пристойно държание а направо агресия срещу почти всеки учител а пишете че учителка ударила дете - сигурно и е дошло до керемидите от така наречените ученици макър че това в никакъв случай не са ученици а зверове извън клетка

10

Анонимен

преди 4 години

То има лесно. Щом не може с пердах, даскалите безпрекословно да могат да отстраняват от час който ученик искат, а отстранения ученик да няма право да ходи на даскало месец или цял срок и всичко ще си дойде на мястото. Да видим как ще се предават келешлъци в часа.

9

анонимен

преди 4 години

Бий дупенце за да не биеш дупище.Малко е вулгарно, но така са казали мъдрите стари хора

8

Бивш силистренец

преди 4 години

Аз съм на 50 години. По наше време непослушните си отнасяха боя в училище. Трябва да отбележа, че такива деца бяха в малцинство. Родителите не само че не идваха в училище за оплакване, но и наказваха децата оделно в къщи. Не че оправдавам насилието, но като че ли така беше по= добре.

7

добре де,

преди 4 години

защо този клип да се приеме за доказателство, а когато отидеш с клип на стигат в КАТ веднага те отрязват?

6

?

преди 4 години

Де, гьостерица неокастрена, и всички да са по местата... Но родителите да не се месят за всяко шляпване! Всичко тръгва от домашното възпитание. Трети клас, снима с телефон, докладва..., това ученици ли са, или тайни агенти!?...

5

Анонимен

преди 4 години

да им раздадат по едно перце, за да ги галят всичките

4

+-

преди 4 години

Учителката за медал да се престави.

3

Анонимен

преди 4 години

И ще проверявате цяла седмица? Малко е.

2

Анонимен

преди 4 години

Е, и ударила го е леко, не го е претрепала или убила. За всяко докосване с перце на тези лигльовци ли трябва да ни уведомявате.

1

Яким Вълев Донев

преди 4 години

Е и ?!?! Много често учителите са точно да бъдат оправдани !!! Последните поколения деца , юноши , младежи са изключително ниска интелектуална летва , закърмени в чалга стил и чалга култура ! Интелигентните между тях ... Бързо си намират пътя и изчезват в чужбина ... Какво да правят в АБСУРДИСТАН и ЧАЛГАРИСТАН ?!?! ... Последните сносни и добри поколения на млади Българи бяха през 90-те и началото на новия век ! ... :( :( :(