256

Женски мъж и доктор

преди 4 години

Човек като е осъзнал каква е истинската му секс ориентация , това е добре ! Аз не съм ходил на гей паради, даже не искам, защото "моето" е друго нещо ! В 21 век щом като има гей паради, айде да има и хетеро паради, би паради ! Това така трябва да е !Ние хората трябва да правим работите , които са ни приятни, не това което не ни е приятно !

255

муспи

преди 4 години

Интересно, дсушещипателно - па$ази$и е забранена дума, а евреи не?! И то след като Генералния Секретар ги свързва една с друга?

254

муспи

преди 4 години

Извращенията, от половите, най важните за младия човек, до духовните, достъпни за малцина, са все едни и същи като начин за внедряване в обществото традиционното, баналното, свидетелстващо за примитивността на нашия свят, за предназначението му да произвежда материал за Ада, е - избутването на низшето отгоре. Така се владее света от ***, така е забранено изкуството и литературата, така науката се е развила че е направила телефончета, да показват къде си и какво говориш.

253

Анонимен

преди 4 години

Откога толерантност се приема като позитивно качество. Толерантност значи да търпиш лоши неща. Тоест да си мишка.

252

Анонимен

преди 4 години

Не сме на опашката. На първо място сме по нормалност. Западните либерасти са пълни деграданти.

251

Анонимен

преди 4 години

???

250

честно

преди 4 години

За мен да се смяташ за обратен си е болест. Холандците и шведите като са болни, ние какво сме виновни? Иначе жалко за красивите обратни шведки. Руси със сини очи(мечтата на почти всеки мъж),а да има и лезбийски? Язък!!! Дано се намери някой мъж да ги излекува,бре!

249

разликата

преди 4 години

Тотална манипулация- на западняка му мерят отношението към гейовете, а у нас хората се изказват най- вече за преекспонираното и скандално поднасяне на темата- с нахалното претендиране на права, които никой не им е засягал или отнемал и безвкусните демонстрации на грозота по улиците. Така имаме два различни въпроса- българите отговарят на наглото и брутално представяне на гейовете, че чак да ти е неудобно от децата ти, а западняците на чисто човешката страна като отношение.

248

Фоб...

преди 4 години

Много е важно да се уточни , че става въпрос за една съвсем нова част от хомосексуалната част от човечеството . Плиткоумни, кресливи, дразнещи с поведението си , прекалено парадиращи с самоопределената си женска част , провокиращи, търсещи на всяка цена внимание хомосексуалисти . Такива които се обличат като плашила ,досаждащи на всички с претенциите си и с оплакванията си . Смятащи че само защото са хомосексуални трябва да бъдат център на внимание задължително от всички наоколо.ДРАЗНИТЕЛИ .

247

Haha

преди 4 години

Еми много се радвам, че сме на последно мястно.

246

Анонимен

преди 4 години

Специално аз се гордея от този факт

245

XuTbP5bP

преди 4 години

До Канадец Защото не ти споделяме мнението ли бе Снежке?

244

Канадец

преди 4 години

Хора , които не уважават себе си, няма как да бъдат толерантни. Болшинството изказващи мнение тук, даже нямат представа какво е толерантност, но иначе се обиждат, че някой културно ги е нарекъл гЕги. Ами такива сте..недодялани, комплексирани...

243

Ива

преди 4 години

Никой не може да изисква "толерантност" - толерантнос е лично решение на свободен човек, а не както в момента се ползва да се тъпчи белият човек и ако не е "толерантен" го наричат расист или нацист..Толерантност е когато комшията дъни музика и не викам полицията днес.. утре като съм уморен и ми се спи и пак дъни музика не значи че няма да извикам полицията...Свободен човек решава какво да допусне и какво не.. да се изисква "толерантност" не може - това се нарича насилване/против волята..

242

XuTbP5bP

преди 4 години

Ок, понеже някой спомена Васил Найденов. Учете се от него, да сте го видяли да ходи по гей-паради облечен като краставица? Съмнявам се. За това него го уважаваме, а тея с дъгичките ни е все тая за вас. Ако ще сте обратни, бъдете си, ама нека да е със стил.

241

Анонимен

преди 4 години

Много е тежко, когато виждаш колко много хора приемат една болест за нешо нормално. Хомосексуализмът и травестизмът са си разстройства на предпочитанията или чисто и просто объркване. Дори и да е генетично, генетично заложени са също шизофренията, биполярното разстройство, депресията и още сума ти други. И тези болести, като хомосексуализмът и травестизмът ти разстройват мисленето и предпочитанията и личните избори. Изводът: те също са болести и трябва да се лекуват.

240

Стамат

преди 4 години

Бай ви Стамат е изключителен гендерас, толерас и либерас!

239

Българин

преди 4 години

Въобще не харесвам хомотата ...Но всичко си е главно до човека ако само това му е кусура дето се вика бел кахър ...би могло да е много по зле примерно да е комунист дори още по зле джендър комунист като волен

238

Анонимен

преди 4 години

За мен налагането на толерантност чрез натиск и цензура не е никаква толерантност, а висша форма на слабост и влияние. Колкото повече се опитват да ме накарат да уважавам природните грешки, толкова повече ще ми писва от тях.

237

Праскайте минуси

преди 4 години

За шведите защо не кажете колко са толерантни по села и паланки - демек извън Стокхолм и големите градове!? Много по- толерантен е нашият народ от онези на Север/Запад! Онези просто лесно прикриват лицемерието си, поради което ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в такива статистики отговарят политкоректно! Аре гръмнете се от яд по посолствата и платени българомразци! И като споменават скинари, пребили хомосексуалисти- па, да ни кажете на каква пихтия ги правят мусс лимите по вашите краища! България ви е трън, нали