18

Само аз ли подозирам

преди 4 години

или и на други им се струва, че определени кръгове са се прицелили точно в онзи вид имоти, в които средната класа влага парите си, за да се защити от банкови крахове и финансови пирамиди, а също и за да получава рента, по-солидна от мижавите банкови лихвени проценти, които се подхвърлят на вложителите и после им се взимат чрез всевъзможни такси?

17

До Факт (№ 14)

преди 4 години

Е хей, къде така?Пропуснал си две много важни неща - гараж поне за два автомобила и стая, която да служи за кабинет. В "Изток" - София, преди доста години, още през соца, имаше случай, когато един шофьор беше поставил и такова искане, когато разпределяли жилищата в предстоящ строеж - поискал в неговия апартамент да има и една стая за кабинет!Предполагам, че само от скромност не си отбелязал, че в сградата трябва да има сауна и закрит плувен басейн, а до нея - тенис корт и голф игрище.

16

Справедлив критерий

преди 4 години

За общинските жилища - с предимство да бъдат:1. Трудови пенсионери, които не са притежавали свое жилище, което да е продадено от тях самите или да е прехвърлено на друго лице (те са дали своя принос за обществото и занапред не са способни да печелят толкова, че да плащат свободен наем).2. Млади семейства с висше или средно образование и с по две деца минимум (на техните гърбове ще се крепи България занапред). Ако създадат трето дете, жилището да им бъде подарено.

15

Анонимен

преди 4 години

Първа крачка към комунизма!

14

Факт

преди 4 години

На сам човек не му е нужно много. Стига да има тоалетна, баня, спалня, кухня, трапезария, хол, тераса, веранда, килерче, складче, мазе, таванче, гостна, стая за тренировки с тренажори, всичко около 250 кв.м. площ. За семействата с деца и възрастни трябва повечко, да кажем около 400 кв.м.

13

Анонимен

преди 4 години

До 1Статистиката е пълен мираж за пред ЕК. Според нея имало над 200 000 човек с доход на 9000 лева.

12

Анонимен

преди 4 години

Така възникват и важни въпроси като например трябва ли да има нови и луксозни апартаменти в Лондон,Това пръква отговор - Частна собственост. Ако някой е толкова загрижен, да разширява градовете и да ги преустройва, вместо 85% ит офисите да са събрани в 2% от града, което да вдига цените на всичко около тях до глупости от рода на 800 паунда за двустайна ... на седмица.

11

Опа..

преди 4 години

Констатации *

10

Анонимен

преди 4 години

Само констации..

9

До 8

преди 4 години

Хаха как не се е сетил някой пишман политик да обещава общински Ролс Ройс на всеки, ако го изберат. Ще гласувам за теб нямаш грижи.

8

Анонимен

преди 4 години

Мъчно ми е, че не мога да си купя Ролс Ройс - Кулинан и сега съм се записал за общински такъв. Гласувайте за мен!

7

Анонимен

преди 4 години

Общински, тоест безплатни жилища. Хиляди безотговорни неудачници, чакали за жилище? И това защо трябва да ме вълнува, че даже искате от мен да им съчуствам? Да си напънат дупетата и да си купят, това си е техен проблем. Пазара е безпристрастен, като няма кой да купува цените падат.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако мислим трезво за какво му е на хакер да заличава данните за дългове на бездомници!Има доста пари от всякакви корупционни схеми и те се влагат в недвижими имоти уж собственик е някоя офшорка а тя е на някои корумпиран чиновник

5

Шенол

преди 4 години

От единия джоб в другия. Продадох нивите в Джебел, купих си кутийка в Младост. Май на нивите ни беше по- хубаво. Ама дай да гражданеем всичките

4

Анонимен

преди 4 години

Ами то след като уж Хакери заличиха от масивите на НАП дълговете на бездомници за 20 милиарда те явно част от тия пари се влагат в апартаменти

3

Анонимен

преди 4 години

Който е умен се спасява в Русия. Високи заплати, красив президент и евтин ток и бензин и хубави пътища

2

Анонимен

преди 4 години

Масовата свръх урбанизация на света ще доведе до бум на клошарството, както е от 50 години насам в САЩ. Скоро и Европа ще се превърне в подобно бунище.

1

Анонимен

преди 4 години

Къде в по-големите градове в България има такива цени?"Това означава, че покупката на жилище на средна цена би струвало повече от четирикратното средно годишно възнаграждение."Според статистиката август средната заплата в София е 1730лв, което означава, че търсим апартамент от 43к евра. Успех