7

Не пожелавам

преди 4 години

След два стента на сърцето от ТЕЛК първо 80процента след 1 година 60процента за 3години и накрая довиждане умирай.Тарикатите доктори взеха парите и комбина с Телка мамят хората.От стентове ги пращат на операция за бай- паси и там е доказано 10год.и довиждане към Орландовци.

6

Егати хората

преди 4 години

С телк решение се помага на болния да си купува скъпите лекарстава и с 24лв. да му помогнат социалните.Прах в очите на болния -всичко е измислено да си ходи на оня свят.

5

адвокат Тенев

преди 4 години

Докато ние от 1990г.не само тъпчеме на едно място ами и се връщаме назад във времето от преди 1935г.страни като Китай,Япония,двете Кореи и много други дръпнаха и станаха икономически и военни сили...Дори малка и живееща вече толкова год.под икономическо ембарго Куба има завидно здравеопазване...а къде сме ние? Унищожихме си армията,селското стопанство,икономиката и културата и станахме васали на чужди сили...

4

Някой

преди 4 години

Много се смутих като прочетох за сексуалния тормоз "... имуществена санкция, ако става дума за юридическо лице". О боже господи! Какво ли може да означава това - Юридическо лице да те подложи на сексуален тормоз! Мога да кажа само - Горкият пострадал или горката пострадала!

3

Лукс

преди 4 години

Здравеопазването все повече е луксозна услуга за населението. Лошото е, че здравните работници гледат на пациентите като на ходещ портфейл. Най-малко се интересуват от здравето. Пращат не на най-скъпите и ненужни процедури за източване на здр.каса. Пример е биопсиятя, след която аако ива ракови клетки става ад. Другата цел е да се изчистят болните и старите хора и, като че ли има спуснат план от горе. И затова хората отиват, където здравеопазването е действително безплатно и по-добра

2

толерантен

преди 4 години

Всъщност, в България са дискриминирани българите

1

Хахахааааа.

преди 4 години

ОТ КАКВО Е ДИСКРИМИНИРАНИ.... ОТ ТОВА, ЧЕ НЕ СИ ПЛАЩА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ И ИСКА ДА ГО ЛЕКУВАТ, БЕЗ ПАРИ, ЛИ?.. ДА СИ ПЛАЩА БЕ.... И ЩЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ!!!