8

DivockХампарцомян

преди 4 години

До до DivockХампарцомянИма се предвид физически дефекти на менталните центрове на мозъка. Не е толкова сложно когато не разбирате от дадена материя да проверите в гугъл.

7

до DivockХампарцомян

преди 4 години

физически ментални дефекти каза, звяр :D ментално означава психическо, евала за лафа, разбрахме до колко си специалист, като почти всички останали :D

6

До 4

преди 4 години

Не е от безпаричието. От негативната енергия е. Безпаричието и всичко друго е следствие. Това е влиянието на психосферата или колективното неосъзнато.

5

DivockХампарцомян

преди 4 години

Само разберете за колко повреден мозък става въпрос щом дори с нож не е испял да убие седмгодишно дете. Държавата оставя на произвола стотици хиляди хора с психически проблеми и физически ментални дефекти и после се вайкаме какво се е случило.

4

да го ухаш

преди 4 години

До До последнияимаш май да си връщаш много,а мекеренце

3

Анонимен

преди 4 години

Този да го хване човек и да ми изкара главата през за, дника. Жена му отишла да мие чинии в чужбина за да му праща пари да храни детето, а този се дрогира и на всичкото отгоре искал да убие детето. Къдее закона за такива какво пише в него. Нищо ли. Изкараха го луд ненормален психо. За чих ни са такива от които и че, п за зеле нестава за да му купуваме метадонт и да го храним ли.

2

Anonimna

преди 4 години

Побъркаха народа от безпаричие.Всеки втори българин е или психично болен или избягал в чужбина

1

Анонимен

преди 4 години

Жената е отишла да праща пари. Мила, родна картинка!