77

Хайде де

преди 4 години

Освен българска регистрация, камиона май няма никаква друга българска връзка.Идвал бил от Зеебрюге, Белгия. Там е пълно с бежанци и тази държава е една от най-опасните в това отношение. Особено port като Зеебрюге! Всички шофьори го знаят това нещо.Защо шофьора, не е минал през Кале-Дувър за GB по по-краткият маршрут? Защото там има скенери точно за бежанци и камионите минават през него.

76

Анонимен

преди 4 години

От 0 на 6 ги обърнахме на 39 на 6 .

75

Сата НАТО

преди 4 години

Камион с мъртви души?Шофьорът да не се казва Чичиков?

74

Анонимен

преди 4 години

До Виждате ли?Виждам, че някой т хвърля кокъл, а ти, като добро, но глупаво псе, го захпваш веднага.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77На тях изобщо не им е до твоето мнение.

72

Анонимен

преди 4 години

Тези островитяни да вземат да екзитират и да не ни занимават с техния Брекшит!Писнаха ми! *** ми, дойди ми!

71

Наблюдател

преди 4 години

Тез англичани големи расисти!

70

Аз

преди 4 години

Кой Ирландец ще се занимава да кара български камион пффф - толкова абсурдно звучи!

69

Виждате ли?

преди 4 години

как гадните англичани акцентират върху думата България, когато всъщност става въпрос за ирландски шофиор и ирландска фирма.В случая не би трябвало да се акцентира нищо. Без значение кой от къде и каква националност е - дано хванат и накажат подобаващо всички в схемата отговорна за тази касапница.

68

Айде стига

преди 4 години

сте си изтривали калта с БЪЛГАРИЯ бе *** такива!. Не разбрахте ли, че само застраховката е в България, щото е по-евтина. Нищо общо няма с нас този далавераджийски камион. На ирландска гражданка е, но е много удобно и лесно да се плюе по БЪЛГАРИЯ!

67

1

преди 4 години

Това камион ли е, или самолет? Той не може да прелети, а трябва да е прекосил цяла Европа! Тези да не си мислят, че разстоянието между България и Англия е 2,5 км? Независимо какъв е камиона, техните гранични власти, какво са гледали? Имам чувството, че във Великобритания е поета някаква кампания срещу България!

66

Анонимен

преди 4 години

По-зле е тръбят в комюнике полицаите, че са българи. Това, че камиона е с бг регистрация, нищо не значи. Пак партенки да ни сeрат на лицето....

65

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е: - Кой е организирал, кой е наел и кой е платил за транспорта на "бежанците" от Бг за дребноБритания? - Това единичен случай ли е или добре организиран "трафик канал"?- Бг "начална спирка" ли е или "бежанците" са се качили в друга държава?

64

до 71

преди 4 години

Явно съвсем не си наясно. Точно това е смисълът на Шенген - стоките не се проверяват вътре в него. Проверяват се преди да минат Шенгенската граница.Тоест задължението да ги открие е било на България - като външна граница на Шенген, каквато ще си остане явно още за дълго.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Пътува от БГ,но минава редица евродържави,и никъде не са открити тези нещастни хорица вътре.

62

Анонимен

преди 4 години

До Мафия на органиМоже да. Камиона е бил хладилен. Не намерих нито една снимка вгугъл където да се вижда номера,че е български,всикчките са далечни,но на патрулките се виждат номерата.

61

?

преди 4 години

Сирийци ли са или са от агитката на ФК Левски

60

Анонимен

преди 4 години

"Seamus Leheny, Northern Ireland policy manager for the Freight Transport Association, said if the lorry had come from Bulgaria" - за тези дето не разбират - камионът е пътувал от България, а не че е български. Бас държа че е замесен някой пакистанец

59

Анонимен

преди 4 години

Тези лъжата не е верно Борисов каза всичко е наред ,никой не краде и нема корупция.

58

Тотьо

преди 4 години

Камионът хванат в ОК, шофьорът ирландец, но се акцентира, че камиона бил български. Те утре ще ни обвинят за нещо, защото е пиел бг бира.