10

Анонимен

преди 4 години

Айде нема нужда.

9

Qwerty

преди 4 години

"В София 10-20 ел.тротинетки замърсяват с фини прахови частици колкото един автобус с ДВГ. Основното замърсяване в този случай е заради неизмитите улици и вдигането на ФПЧ във въздуха при движението на тротинетките и автобуса."Значи смятай как всички десетки хиляди пешеходци и велосипедисти, замърсяват повече от всякакви димящи дизеляци - коли, автобуси и камиони! Пълен ***..

8

Анонимен

преди 4 години

Голям проблем е с тези които са под наем, мода ли е някаква, взимат го и го опикават нарочно и ти после ходи го пипай, то мирише ще се заразиш от нещо, някакви римляни дори бяха се *** пък в кола под наем, какво е това нещо?

7

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбирам човека иска да ги произвежда. Оригинална му е идеята, но за съжаление е остаряла. Китайците от години произвеждат такива скутери. И една забележка към автора на статията - малко го научете този правопис!

6

Анонимен

преди 4 години

В София 10-20 ел.тротинетки замърсяват с фини прахови частици колкото един автобус с ДВГ. Основното замърсяване в този случай е заради неизмитите улици и вдигането на ФПЧ във въздуха при движението на тротинетките и автобуса.

5

Анонимен

преди 4 години

Ооо, регулиран, Урегулиран!!!

4

Анонимен

преди 4 години

До НА СЕЛО Е ПО-ЛСНО !карлуково

3

Анонимен

преди 4 години

Махайте тези Самоубиици от пътя че вече пет пъти щях да убия такива не нормалници. Само бързата ми реакция и отличните спирачки ги спасиха тези безмозъчни. Кой им е дал на 17 годишни да се движат по пътното платно. Това е пълно малоумие. Ало резача на лентички направи закон за тези ***, ици.

2

НА СЕЛО Е ПО-ЛСНО !

преди 4 години

Всеки бизнес който експлоатира хората и се прави от офис с химикалка и на бюро - това е бизнес . И НЕ Е ТРУДЕН ! ! ! Щом се скъсват да го практикуват и учат като обезумели само и само за да не работят ето това е бизнес ! То за това се учи за да се работи в офис с химикалка и да се управляват работници - роби . ВИСШИСТ ЗНАЧИ РОБОВЛАДЕЛЕЦ ! Бизнес с електрически скутери, лесно ли се прави у нас? - Естествено че е лесно ! Ако беше трудно като работническия робски труд нямаше да се прави .

1

Анонимен

преди 4 години

АЙде на хейта ;)