7

Анонимен

преди 4 години

Явно никой не разбира как работи Светът. ЕС е една безумно бюрократична машина която трябва да изхранва стотици хиляди чиновничета и да им намира някаква безсмислена работа с която да се усвояват пари. Бюджетът на ЕС е 165,8 милиарда евро. 7% от тях са "административни разходи". Ако спрат мониторинга, нечии братовчеди ще останат без работа. Нищо лично. Нищо общо с Бойко. Трябва да се усвояват данъците.

6

Радослав

преди 4 години

Само в България може да се радваме и да приемаме за победа смяната на името на контролния орган! Дали ще се казва мониторинг или наблюдение каква е разликата? Как може медийте да говорите за сваляне на нещо когато, то просто се заменя с нещо друго? Все едно да кажете, че сваляме ГЕРБ защото Бат Бибитко се заменя с Цвъ. Цвъ! За толкова прости ли ни имате? Хората ясно си го казват-просто се сменя старата система с нова по обхватна и с повече лостове за контрол!Хората видяха, че с говорене не става

5

Позор

преди 4 години

ЕК за поред път изоставя народа на България,кое в България е в ред,съдебната система,вътрешния ред, полицията?всички знаем че НЕ само ЕК се правят на луди.

4

???

преди 4 години

Емиле, ти нормален ли си. Много се радваш, че ЕС има смелост. Щял да направи критерии. Ами те трябва веднага да ни изхвърят или да се приравнят с нас.

3

Анонимен

преди 4 години

Поредното доказателство, че ЕС не работи въобще и не са наясно с нищо. Не биха могли да отговорят на въпроса "Вие какво работите"

2

ай сиктир

преди 4 години

Не по врат, а по шия! ЕС с новия механизъм направо ще глобява страните неспазващи препоръките като им се блокират еврофондовете, та се чудя за нас кое е за предпочитане старото или новото.

1

За всички? Еднакво?

преди 4 години

Няма черни, няма бели, всички сме зелени !Ха сега, по-светло зелените отпред, по-*** отзад.....