38

Кара Иван

преди 4 години

Ердоган се прави на нещо, като султан, но освен мерак, няма акъл за друго, няма и империя. Затова си налага парцалите, когато го потупат по-големите (САЩ и Русия)Тръмп е слаб политик, особено във външната политика. Путин се възползва да от цялата ситуация и си осигури кюрдите.

37

Анонимен

преди 4 години

Горките кюрди. Гадните турци, които 500 години са ни мачкали сега мачкат и тях. Скоро от тях няма да остане годна нация, също както при нас. Те ще са поредната държава недопринесла за нищо във света.

36

Анонимен

преди 4 години

Ердоган, се направи на мъж... Русия и САЩ му скръцнаха със зъби и веднага спря офанзивата. Извод от цялата ситуация: Ердоган и Турция малки и слаби за амбициите си, други дърпат конците. Кюрдите предадени от САЩ, остават без държава засега. Сирия остава цяла на Асад и Путин. Тва е като цяло.

35

До 35

преди 4 години

Тази опорка ли ти спуснаха от сороското НПО ?

34

Бай Петко

преди 4 години

Краварите избегаха позорно

33

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите са 25 милиона. Няма как да "изгубят играта". Започват там където свършиха преди офанзивата срещу ИДИЛ само че с малко по-модерно и повече въоръжение. Пък *** нека си приписват "победи", щото в момента тая пушилка която вдигат руснаците е точно това: потупват се сами по рамото.

32

ПКК УМРЯ

преди 4 години

СЛАВА НА ЕРДОГАН!!!БЪЛГАРИТЕ ГО ОБИЧАТ И РАЗЧИТА НА НЕГО!

31

Хаджи Смион

преди 4 години

До 12345И като се събуди какво стана?

30

Сега

преди 4 години

Някой шо рошоид да иде да разясни на кюрдите, какво значи Западна либерална демокрация...

29

Жо

преди 4 години

ВСЕКИ МИР е по-добър от война.За съжаление, мисля, че нещата няма да останат така.На "големите" въобще не им пука за "малките". Всичко е лицемерие.

28

Анонимен

преди 4 години

Ердоган що не удари България за Смяната на имента на турцитес Османски корени в България а се занимава буквално с диви талибани , отидете и ги вижде из Европа кюрдите нямат интеграция колкото Ромите ни се интегриараха

27

12345

преди 4 години

От цялата история, поуката е че стотина американски войници държаха в шах и Русия и Турция и Сирия. Га си тръгнаха всички станаха велики

26

У.Ю.

преди 4 години

Кюрдите заложиха на куц кон - САЩ!

25

Анонимен

преди 4 години

В чужди Медии пише друго , че Ердоган се карал на Путин за това че реално се бърка в чужди двор на неподходящо место

24

true

преди 4 години

Кюрдите да се благодарят на Тръмп, получиха вид автономия,на руснаците им оставиха Асад, в замяна ще спират ердоган, Сирия и турция остават цели и няма да се откъсват територии, Ердоган е бесен защото го принудиха да остави петрола на кюрдите който държеше сина му, ама семейната му фирма се ояде, иска да държи всичко и в турция и в сирия и Тръмп го отряза.Ердо е злопаметен ама на Тръмпи не му пука.Вземете въздух докато е Тръмп щот ако дойдат либерастодемократите в сащ на власт по тия земи ще им се стъжни, не могат да го махнат с избори И се опитват с измисления им импийчмънт да вземат властта

23

Анонимен

преди 4 години

Във Сирия всички са незаконно, дори Башар Асад, който не е избиран от никой той си кара по наследство като някакъв падишах. Във Сирия само кюрдите са законно още от времето на Вавилон. САЩ, Турция и Русия сториха голямо зло, сега ще изгонят 6 млн кюрди за да вкарат 3 млн бежанци. Вече никой не гледа кое справедливо, а на кой както му изнася.

22

Анонимен

преди 4 години

Путин издърпа ушите на султанчетои се родигра с краварите

21

баба мара

преди 4 години

гледах пресконференцията султанът гледаше като т Живков на 9 ноември89мотиката е опряла до главата му има свален самолет убит посланик и сегагеноцид спрямо кюрдите ама не му се отвори парашута сега е 21 век

20

Анонимен

преди 4 години

Освобождават , и нас така ни освободига будали с будали

19

браво

преди 4 години

Батко ви Вова за пореден път показа как се прави политика!