79

Последно

преди 4 години

Ще гласувам, да! Защото не искам такава София. Не искам да прилича на бунище! И ако сега не използваме шанса си да изтрием герп, вече ще е мнооооого късно?

78

Бочара

преди 4 години

Тук ми се струва, че някакъв гербер ловира да не гласуваме, за да могат неговите да победят пак с мъртвите си души. Да, ама този път- не!

77

ББ

преди 4 години

До Samo minavamТова ще го получиш пак и пак ще съм аз!

76

Бой

преди 4 години

Да гласуват и другите! Ама те са сигурни в далаверите на герп. Гласувайте, защото само ако всички пуснем глас, няма как гробокопачеството на България да продължи.

75

Samo minavam

преди 4 години

Да отида да гласувам,за да може някой нещасник,да краде законно ,да дебелее и да ме гледа нагло.Няма да стане.

74

Анонимен

преди 4 години

Тези 55% са поне 65%. В списъците например е цялото семейство на чичо ми, който от повече от 10 години е в Англия. Отседналостта я няма, но едва ли не изрично трябва някой да отиде и да каже, аз съм този, който няма право да гласува. Заличете ме

73

пясъък в очите!

преди 4 години

До робОт избори файда няма! Гласуваме само за лъжци,крадци и насилници!

72

бандюгите на Герб

преди 4 години

До АнонименТе сами се самоизбират а баламите гласуват кой за пари кой без пари!

71

Анонимен

преди 4 години

До РадославАма ао видими зора, а подкрипими президентааа!! Ураааааа! .... Отивам пия една ракия, че виж кое време стана!

70

Анонимен

преди 4 години

Едно нещо, винаги ме е учудвало - Когато гласуваме за кмет, гледаме партията. Когато гласуваме за парламент - гледаме личността.Не че нещо, ама ... Сбъркано е някак си бе, хора!

69

Анонимен

преди 4 години

Бандюгите от герб пак печелят изборите.Ура!

68

Зозо и СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ние пак че си гласуваме за бате Бойко щото искаме Той да стане кмет на София и на Младост а не некой ***

67

Радослав

преди 4 години

До 75Аре стига с тия простотии, всеки път една и съща комунопитетска мантра! Набий си в тиквата, че България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА!!! Президента може само да констатира, даже ветото му е просто едноседмично отлагане на неизбежното!!! В Парламентарни републики вината е в Парламента и управляващото мнозинство, в Президентски републики вината е в президента! От втори клас неща не са ви ясни!

66

роб

преди 4 години

Отивайте да гласувате, офце, 30 години не ви дойде акъла, че от избори файда няма... Марк Твен го е осъзнал преди 200 години, а на вас още 2000 ще ви трябват. Бееее

65

русофила

преди 4 години

Мая Манолова ми е симпатична. Като кандидат кмет на София има един малък недостатък. Тя не познава кварталите на София и селищата около нея. Обещава да изкупува всички терени и градинки, ще строи всичко но ниско, изобщо лъже като шефката си. Но това е малък косур. Големият въпрос с парите го премълчава. Народът я нарича Галева.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Аха. Така беше.Преди 2009-та нямаше мутри.След 2009 дойдоха мутрите.Всички помним кога бяха мутренските времена - при управлението на БСП.

63

Анонимен

преди 4 години

От ГЕРБ няма смисъл да си измиват ръцете с президента Румен Радев, и ако ще да е какъв да е, комунист, марксист, ленинист, троцкист, болшевик, меншевик или обикновен капиталист, от него нищо не зависи.Реалната власт е в ръцете на Бойко Борисов.Ето го на сега, японския император официално встъпва в длъжност.Наричат го "император" само да го показват по телевизията, като театрален декор, и реално Японска империя няма от края на войната 1945 г. Днес Япония е конституционна монархия.

62

Анонимен

преди 4 години

верваме!

61

Радослав

преди 4 години

До Само питаме:Накрая БСП и ГЕРБ си делят парата според предварително договорения договор от последния конгрес на БКП преди да се разделят (поне за пред стадото) на младежко и дърто БКП след ноември 1989! Схемата е измислена още преди комунопитеците да сдадат формално властта. Тъй като Бат Бибитко вече се изчерпа и номера почна да не минава, затова се задава новия "спасител" Славун които ще поеме щафетата от Бат Бибитко, а той ще поеме ролята на картофодържач от БеСиПе-то!

60

Радослав

преди 4 години

До Само питаме:Герб са майстори в бягане от отговорност и прехвърляне на горещия картоф в чужди ръце. Целия им цирк беше ясен още преди да подадат оставка, заготвили са схемата и им трябва някои които да поеме негатива! А БСП бяха достатъчно удобни, старата разсейка на БКП (БСП) вече само за това става, да събира негативи и да го играе пожарна команда на новата разсейка на БКП (ГЕРБ). Герб дробят, когато са готови мятат картофа на БСП, те излизат напред, гърми картофа,стадото плюе БСП и толкова