35

Анонимен

преди 4 години

Пак претоплена манжа за 80 път тоя месец едно и също Оволнете няколко драскача

34

Анонимен

преди 4 години

За герберастите не знам, но по ваше време на Орешарски България напълно фалира, а сега се откриват по пет такива завода на месец.

33

Krom

преди 4 години

И подкрепям коментар 34. Предлагам да спрете да ни занимавате с алчните шваби и техния блян Турция. От моя гледна точка, Швабия не съществува. Изпята песен. България има и други сектори в които да се развива - стига да има желание - машиностроене, енергетика и какво ли още не, стига да има воля в управляващите. И Швабия не е единствения инвеститор. Апропо, аз на мястото на нашите управляващи, ще държа до последно да бъде глобен Фолксваген до евроцент. Поне да научат нещо.

32

Радослав

преди 4 години

Ей стига с тия новини! Ще докарате нов сърцетуп на Баш Тиквондур! Само не го питайте в ефир, че ще вземе да се хване за търбуха и пак да го тикнат в болница и цялото ГРОБ ще нададе вой до небесата за вожда си! Жалко, че Бай Тиквондур не е като Пинокио, че щяхме да залеем световния пазар с дървен материал от носа му! Какво губите времето на всички с нещо което е кристално ясно и на Асан от маалата? На всеки с мозък над ниво амеба му е ясно, че завод в Тикволандия НЯМА ДА ИМА!!!

31

Krom

преди 4 години

Сагата Фолксваген е добра илюстрация за европейското лицемерие. Турция и Фолксваген се гушнаха - Ердоган отчаяно търси европейски инвеститори, а Фолксваген е типичния алчен, безскруполен и безпринципен немски инвеститор. За Фолксваген, е абсолютно безразлично дали Ердоган ще разчеква кюрди на средата на Измир. За тях това е песничка. Печалбите са самоцел. Замразен? Не. Използват повода и трескаво търсят как да не платят солените глоби. И ще намерят. Защото ЕС въобще не е корумпиран, нали!

30

Анонимен

преди 4 години

сакън,никакво отказване от Турция !

29

Миле

преди 4 години

Омръзна вече този турски сериал Моля г-да журналистите да си намерят друга дъвка за балончета. А истината е че вагените искат да им излезе без пари завода явно си намериха такъв точка по въпроса. Статията даже не я прочетох просто си оставих коментара :)

28

Ф.С.В.

преди 4 години

Сирия Палестина Либия Ирак -всички са унищожени от Израел и САЩ- Сега Ердоган ще поправи грешката

27

Няма значение

преди 4 години

Парите не миришат

26

Ф.С.В.

преди 4 години

Ердоган искаше сухопътен коридор за армията си до Ирак или по точно до Израел- вече го има -Сега ще извива ръцете на Израел с помоща на Иран ,

25

Sichtpunkt

преди 4 години

Айде пийте си турското кафе и не ме занимавайте с rлупоcти!

24

Ф.С.В.

преди 4 години

Беше казано от Правителството на ГЕРБ и от великият председател на автомобилният клъстър Плевнелиев че на финала сме Турция и България за завода- Сега се оказа (Румъния Хърватия Сърбия) че никога не сме били на ФИНАЛА! Дори не сме били в началото на играта -хахаха ГЕРб станаха за смях с този завод - Повярваха си а простолююдието им се смееше -Никой няма да инвестира в корумпирана държава без закони и с невежи работници и власт избрана с 5 % от реалното население

23

Sichtpunkt

преди 4 години

ЕРДОГАН СИ ПОСТИГНА ОСНОВНАТА ЦЕЛ В ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ! ТЪЙ, ЧЕ ДОГОДИНА МОЖЕ ДА НАПАДНЕ ПАК НО ЗА ТАЗИ Е ПРИКЛЮЧИЛ!Трай коньо за зелена трева!

22

АнонимеН

преди 4 години

ЗАВОДА ЩЕ Е ТАМ КЪДЕТО НАРЕДИ АКБАМЕРКЕЛ, А ТЯ ЩЕ НАРЕДИ ДА Е В ТУРЦИЯ ЗА ДА МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ЕРДОГАН ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!А ЕРДОГАН СИ ПОСТИГНА ОСНОВНАТА ЦЕЛ В ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ! ТЪЙ, ЧЕ ДОГОДИНА МОЖЕ ДА НАПАДНЕ ПАК НО ЗА ТАЗИ Е ПРИКЛЮЧИЛ!

21

Анонимен

преди 4 години

Ще работят хилядите, завръщащи се в гербавия рай от чужбина!Или и това не сте го чували от правителството?

20

Анонимен

преди 4 години

И ако случайно открият завода в България, кой ще работи в него?Ми то българина или е в болнични,или в отпуска!Бачкаторите са в чужбина, трябва да им се молят да се връщат!

19

Пич

преди 4 години

До HeinrichHimmlerА къде чу официално изявление от правителството, че още има шанс за завода? Журналисти и треторазрядни политици се упражняват по темата. Правителството направи каквото можа, от VW решиха за Турция, това е положението. Няма драма, няма умрели хора. Колкото и да не са ни симпатични от ГЕРБ, по този въпрос не може да ги обвиняваме. Има много други фактори, които не зависят от тях. Стига с тази истерия.

18

Sichtpunkt

преди 4 години

имахме шанс за Южен потокЮжен паток нет, потока ще се казва Балкански поток.Актуализирвайте си информацията от време на време!

17

HeinrichHimmler

преди 4 години

Къде са герберастите, дето ни пробутват още идеята, че имаме шанс за завода ? Колкото имахме шанс за Южен поток нали крадни нагли ?!! Платените *** защитаващи ГЕРБ могат да бъдат определени като абсолютни продажници и национални предатели!

16

Sichtpunkt

преди 4 години

Завод на VW докато Доганя е на власт, в Турция НЯМА ДА ИМА!От статията не личи, че VW е взел крайно решение за инвестиция точно в Турция. Напротив след като Доганя избива кюрди, няма зачитане на човешките права, нестабилна икономика, съмнителна правосъдна система, голяма вероятност от налагане на санкции е 99% вероятно завода да не е в Турция.