21

Анонимен

преди 4 години

най добре е да ни преместят в една група с други банянови републики. некъде из океания. тъкмо певачките ше могат да ходят с мутричките си на почивчици и да публикуват за завист във сураттефтер.

20

Анонимен

преди 4 години

слаби4ък е дерменджиев!не е темпераментен!! на нашите футболисти им трябва някой да ги хули, навиква, крещи....! така ги у4ат от малки!!!а и футбола ве4е е умна игра за умни хора,а не проста/умна/ игра за прости хора!!

19

Ром"с

преди 4 години

Точно тъй,съдиите отделно и без президенти на ФК в Изпълкома.Това ще е първата стъпка за очистването на бг футбола от мърсотията която се заталачил от години и този ВЕНЦИстефчовия да не припарва до централата на БФС.

18

хх

преди 4 години

До Анонимен 19: Колега, айде пий едно кафе па спирай с глупостите!! Динко, лека му пръст, почина преди няколко месеца!

17

Анонимен

преди 4 години

Е са бат Гошо ше ни тури у ред.

16

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се случи. Не постоянната игра ще продължи. Дори и да спечелим някоя среща, в дълга в дълга последователност от срещи, ще сме там където сме сега.Но празното говорене на не умни "експерти" продължава.Не ясно защо това става по медиите. А на общото събрание, някой да им е залепил устите ?А сетих се, те са независими експерти, т.е от тях нищо не зависи.

15

Анонимен

преди 4 години

Динко Дерменджиев ако не иска да става за смях на стари години не трябва да приема този пост.

14

Радослав

преди 4 години

Колкото и треньори да се сменят, не се ли сменят играчите полза няма! Дано новия селекционер да направи единственото разумно нещо и да изгони всички чалга звезди и да отиде по селата да събере нов отбор от улицата! Вярно първите 2-3 години ще падат, но после ще станат отбор и поне ще си заслужат заплатите!

13

Гошо

преди 4 години

К'ъв Динко, уе колега:))))

12

Анонимен

преди 4 години

Динко Дерменджиев много се изложи - не трябваше да приема предложението на Мафията.Така и той става част от нея.

11

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си доста луд,за да се хванеш да тренираш тези безсърцати татуирани чалгари.

10

X

преди 4 години

Нищо няма да се случи. ББ си купи телевизия сега и уж националния отбор

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя не може да стъпи и на малкия пръст на Балъков, защото никога не е играл футбол през живота си.

8

Анонимен

преди 4 години

новото начало да не стане като онази поговорка ТРЪГНАХМЕ ЗА ВЪЛНА А СЕ ВЪРНАХМЕ ОСТРИГАНИ

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

далиГОСПОДИН ДИНКО ДЕРМЕНДЖИЕВ нее жертвено агне на некадьрното рьководство на Бьлгарския футбол НИЩО ЛИЧНО ПРОСТО МНЕНИЕ МОЕ

6

Анонимен

преди 4 години

Тия са много *** какво им пречи ако толкова искат да имат национален отбор да съберат висшисти примерно лекари които нямат общо нито с футбола нито с българските футболни отбори и след като тренират висшистите една две или няколко години ще печелят с татуираните чалгари от различните отбори от 1 2 3 4 дивизия винаги ще губят сега паднаха с 6 гола от елитен отбор скоро ще паднат от Хаити с 6 10 20 гола и от Чехия с 6 10 20 гола татуирани чалгари не стават за професионален футбол

5

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност ако събера една група висшисти и ги тренирам и ги накарам след много тренировки да се изправят срещу *** татуирани чалгари висшистите ще бият с 10 20 гола заради хъса и ума си а ум и хъс татуираните чалгари нямат

4

Анонимен

преди 4 години

Който ида дойде няма да ви оправи с тия татуираните чалгари вземете работещи или безработни българи от улицата с образование тренирайте ги една две години направете ги професионални футболисти и ще видите как българските футболисти са в топ 4 отборите на големи форуми но за да стане това трябва хора с образование да станат футболисти а не да казва един викнете Бербатов и Стоичков има такива който мислят,че ако върнат Стоичков Бербатов нещо ще се промени няма да се промени

3

Анонимен

преди 4 години

Дерменджиев е приятен човек и нелош треньор, но направи грешката да се забърка с дегенератите от БФС. Вредата ще е огромна, заплатата му не е лоша, но това което ще си причини може да го остави безработен до края на живота му, както ще стане с Балъка.

2

Шнорхел

преди 4 години

Ша стаааме светони на Мелмак, ако някой помни Алф:))