24

Ха

преди 4 години

Абе в една и съща държава ли живеем с тая?3 милиона българи изнемогват,онези от маха,лите правят каквото си искат, родителите ни се чудят лекарства ли да си купят или храна,децата ни всеки ден заминават с еднопосочни билети,на 111 место сме по свобода на словото,работиме като роби за нищожно заплащане,съдилищата пускат убийци на свобода,кражбите за нищо ги нямат,всеки ден по пътищата умират повече хора отколкото в Сирия,а сме били цъфнали и вързали.

23

Анонимен

преди 4 години

Лъжа.Само джобовете ви са изпълнени.

22

Анонимен

преди 4 години

Тая кикимора се не спре..

21

Василев

преди 4 години

Имаме напредък, особенни с къщичките за гости сме номбър уан!Държавната и общинска администрация краде еврофондове заедно с разбойниците, а държавната прокуратура и служби ги пазят , ако не беше стигнал сигнала до медиите, така щяха да продължават да си крадат!Катето, може ли да ми разкара дебелия лекичко и да го изтръска!!!Агент Дейвид Марв Палиджар!ЦРУ!!!

20

българин

преди 4 години

Тая селска бъхча.Не желая да я коментирам изобщо! Толкова е лесна чеееее -:(Какъв ГЕРБ бе " момиче""? На колко години си била в началото на 1989 г? И си мислила за " политика"? Вие знаете само Американската " демокрация"! А ние видяхме и знаем много преди " НЕЯ"!-:) И как мислиш че ще ни излъжеш? Ама никакъв шанс нямаш! Никакъв!-:)

19

Делян Пеевски

преди 4 години

Победихме корупцията!

18

Анонимен

преди 4 години

Надлъгвахте се с ЕК, ама сега с новия главен прокурор и като вържат фондовете с изпълнение на реформите, догава ще ви видя какво ще правите мафиоти такива.

17

Анонимен

преди 4 години

Очаквам при новия модел на наблюдение да започнат да спират фондове, т.е. Борисов ще се изниже като мокра връв и ще започне да ни обяснява, че ги спират заради лошите нови управляващи.Но, гласуването в Съвета и ЕП предстои, а преди това предизборно ще се хвалят.

16

6

преди 4 години

Това добре , но защо премълчавате последното изречение ,където се казва , че той продължава в нова форма - за всички държави ? Това е манипулативно изказване на министърката с предизборна цел . Че има приемственот между двете форми !Кого лъжете ?

15

Анонимен

преди 4 години

Захариева не казва цялата истина.Еврокомисията въвежда мониторинг над всички държави,демек вече няма мърдане,изпълнявате точно каквото искаме,ако не спиране на еврофондове!При това положение специалният мониторинг над България е излишен!

14

С ЕК напред!

преди 4 години

ЕС и ЕК застават зад Герб и кмета Фандъкова! Всички останали са корумпирани и много крадат особено мая за която няма да гласува никой освен криминалните

13

Хюго Бос

преди 4 години

Не вярвам на Плевнелиевия кадър- сигурно лъже. Сто процента истината е обратната на казаното. Помните ли как това недоразумение защитаваше гейско- джендърската си конвенция и лъжеше как била само да пази жените.

12

ВЪПРОС

преди 4 години

Госпожо Захариева ,Кажете как се подигра Лавров с Вас - не ви отива като Външен Министър да коментирате Вътрешни Теми .Например - въпроса за Престъпността - Областния Управител през Работно Време ходи на Предизборни Митинги на ГЕРБ , с Дърважната Кола кара Агитационни Материали - Ирена Соколова - Областен Управител на Перник , назначен от Борисов .

11

Шопо

преди 4 години

Тая е толкова проста,толкова проста...

10

Анонимен

преди 4 години

Боковата чума е плъзнала и сред европолитиците

9

Dan dan

преди 4 години

Абе направо чудо. Реки от мед и масло текат по улиците, тези наркомани В ЕС нормални ли са? Явно не живеят в този свят. Бойко ги лъже както си иска.

8

Анонимен

преди 4 години

Не вярваме госпожо на " успехите" на ГЕРБ! Вашата партия " майка"! Не е възможно Румъния която има осъдени ,депутати,прокурори и съдии с влезли в сила присъди.Да е по назад от нас.Които нямаме и кьорав депутат осъден за корупция!-:) Предизборни напъни на ГЕРБ!-:) Дори но това е истината! 10 г ви стигат във властта! Ще ви подменяме вече!-:) Никой не е вечен нсли!?

7

Анонимен

преди 4 години

Ба си! Верно ли?!

6

Чавдар Михов

преди 4 години

Тая кака или е голям балък или нас ни взима за балъци.

5

С Герб напред!!!

преди 4 години

Да, ЕС е прав, подкрепя правителството и премиера Борисов а също и Фандъкова! Народа е доволен и ще гласува за Герб и Фандъкова.