34

До 36

преди 4 години

Аз също не познавам човек, който е гласувал за ГЕРБ.Може би ако случайно има такъв, го е срам да си признае.

33

Анонимен

преди 4 години

Питайте вашите познати дали някой е гласувал за ГЕРБ? Пс. От мойте познати - никой. На едни колеги дето говоригме - също никой. Чудиме се как така ГЕРБ са на власт като никой не е гласувал за тях!?

32

Анонимен

преди 4 години

Надявам се ГЕРБ като паднат от власт у дойде честен и неподкупен Прокурор, да ги вкара задълго в затвора.

31

Анонимен

преди 4 години

Как не ви е срам?Долни крадци!

30

Бесепист

преди 4 години

Герберите, как не ви е срам, само харчите парите на хората. Ние като бяхме на власт, нищо не харчехме. Верно , че нищо не правихме , но нищо не харчихме.

29

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Никой не може да открадне колкото нас.

28

Гостенин

преди 4 години

ак да го напиша, понеже троловете не търпят конкуренция:Защо калиниките от АПИ не обявят колко пари отиват за отчуждаване на нивите на шопята?Или това е тайна?

27

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинКво ми деме за Сочи , тук се краде от мойте данъци .

26

Гостенин

преди 4 години

Понеже адептите на БКП се много знаят, нека потърсят във нета колко струва пътя до Сочи, построен за Олимпиадата. Да четат: нали Сичките имат рушняшкия за матерен език!Този път е покрит златни плочки!И после да ми разправят как строят у Раша - тяхната кърмилница - и кое как било!Или за бордюрите и плочките на Собянин - също полезно четиво.Което идва да покаже откъде нашите *** черпят опит и го прилагат на практика!

25

тъй де

преди 4 години

До Не бе, айде ти кажи защо две седмици преди ИЗБОРИТЕ започнаха да чоплят/не че в момента нещо се работи, минавам всеки ден там/?

24

Цецо Нострадамуса

преди 4 години

Боце губи София, даже и нова СЕВЕРНА недостроена ТАНГЕНТА да започне.

23

Стар седесар

преди 4 години

Браво на Бойко повече пътища и повече демокрация са нужни на България и повече Европа

22

И с черен

преди 4 години

Хайвер да го застилат,пск ще е по -евтино.

21

Анонимен

преди 4 години

До Кажете си 20А кога да започне? Тамън ще е готов за следващите избори!!! Тези салфетки на БКП излязоха тарикатите - поставиха БКП-то на тъкачница. Но без активната помощ на селската клюкарка Нинова нямаше как да успеят Нея прекрасно я устройва да бъде опозиция- И така трябва! *** вън!

20

Анонимен

преди 4 години

И защо тогава ти не построи този участък за 3,7 млн евро да ни покажеш как става?

19

Гостенин

преди 4 години

Най-най после.Стискаха строежа, докато положението стане непоносимо и вече цената не е от значение - само и само да бъде построено.Пък за това парче от Бъкстон до Цар Борис не ми се мисли - там дори човек убиха ( Светлана Гебрева - не че беше цвете, но...)!

18

Анонимен

преди 4 години

Започва поредния безмилостен герберски грабеж.6000м по 36м /толкова е широка магистрала Тракия/ е точно 216 000кв м.Значи точно 660 лв е кв.м от този платинен герберски път.Кради Баце ,сега ти се е паднало.От последващите ремонти също.И дано се задавиш с откраднатото ,че много ти стана.

17

За 80 процента

преди 4 години

Възмутен съм от дъното на душата ми си. Сега е ясно, защо Манолова повтаря КОЙ е истинският кмет на София. Отвратен съм. Как може да съществуват такива хора и да заемат ръководни позиции и даже да се появяват по TV. И тях ли майка ги е раждала? Кой ги е възпитал и на какво? Морал ли? Боко кълнем те до 9то коляно с чиста съвест. Каквото си направил за България по триста да се върне на децата ти!

16

Кажете си

преди 4 години

И защо се започна точно преди изборите?!

15

Анонимен

преди 4 години

Сумичката де, не думичката :)