32

Анонимен

преди 4 години

Бото, НР правеха тъчскриин-и още в 2005/6 година с мобилен уиндоус. Поне аз навремето тогава ги открих, а вероятно ги е имало доста преди това. Ако ти се занимава, виж в нета. Айфона далеч не е първото мобилно устройство с тъчскриин, палм също правеха сензорни екрани. Както и да е.

31

политбюро

преди 4 години

щом е харесвал тази скучна до втръсване марка ми става ясно що за гений е бил

30

КОС

преди 4 години

айфон и мерцедес това е велико

29

До 29 от boto

преди 4 години

Да на ясно съм, че имаше, но телефоните бяха морално остарели отива е факт. Дай преди iPhone един touchscreen?Може да прочетеш коментарите преди моя и колко злоба, ковчези и т.н са писани. Не знам какво пречи човек който е изкарал парите си с работа, с акъл и упорство? Да не е убивал, крал или изнасилвал?Той си е изкарал парите ако иска гъ-за ще си избърше с тях и ще ги запали.Да помоля малко цвят да вкараш в този мой черно-бял мироглед.

28

Анонимен

преди 4 години

Бото, не се притеснявай, добре ще спим. Само дано Господ ти даде време, да разбереш, че светът не е черно/бял. А ако към 2007г. си разполагал само с нокиа с фенерче, ще ти кажа, че имаше и други технологии. Но нейсе! А дано от оплюването да ти е поразкарало лошото настроение :)

27

Snorky

преди 4 години

Без номера ок, но без регистрация няма как. Купувайки регистрация си плащаш застраховката, а в Америка това е задължително. Най-вероятно регистрацията му е била залепена от вътрешната част на стъклото. Между другото тази кола му е любима защото е карал само нови такива. Иначе е шрот.

26

Boto

преди 4 години

Нме мислех да коментирам, но в друг сайт видях заглавие и реших да се върна да метна едно изречение. Новината е:Европейските банки взети заедно струват по-малко ог Apple.И за това има заслуга само един Джобс. Аз лично не харесвам apple но ако не беше той още да си светя с фенера на телефона и да търся бедните Ви душици зад клавиатурите.Само един истински българин може да хули човек от такова величие признат дори и от най-вурлите си конкуренти.Надявам се, че днес ще спите добре.

25

мишо бирочето

преди 4 години

цял живот *** шпекове и накрая се гътнал без да знае че ковчезите немат ремарке. мерси.

24

Анонимен

преди 4 години

И кво като стана отчайващо богат? Дървеното пардесю няма джобове!

23

Ios user

преди 4 години

Мир на душата му на Стиви! Реализира най-важното на тоя свят: излъжи много хора, и направИ пари! Поклон пред Майсторът! Вероятно късият му престои на Земята е бил забавен...

22

Totenkopf

преди 4 години

Статията фейк, това са пълни глупости.

21

Анонимен

преди 4 години

Тъй, тъй, овцете т. е. консуматорите требе редовно да бъдат драни, напречно, надлъжно и на тигел, шот требе да плащат за марка и митологизирани идоли.

20

Анонимен

преди 4 години

Айфонът е Мерцедеса на смартфоните и Мерцедесът е Айфона на колите :-) Богат човек перфекционист към детайлите, той гони качество с Епъл и като консуматор също разбира какво е качество.

19

rusnak

преди 4 години

Ако беше карал ЛАДА, сега щеше да е жив. Елитните коли са канцерогенни.

18

шофер

преди 4 години

Понеже всички други коли са "по-убави" от германската та затова е карал само мерджан АМГ! Разбирал е човека, респект и Бог да го прости!

17

Анонимен

преди 4 години

абе тоя нали умря ?

16

Анонимен

преди 4 години

И да добавим, не е дал нитон едно от тези нови возила на дъщеря си защото и бил обиден.

15

Онанимен

преди 4 години

13, Стив Джобс беше просто човек без вкус. Няма какво да му се обясняваме.Сега има достатъчно безплатно време в гробищата. :)

14

Онанимен

преди 4 години

1, ти като copy-paste-ваш нещо, проверяваш ли го? днес бг - не. :)

13

Анонимен

преди 4 години

Един час от времето на този човек беше по-скъпо от такова AMG... Знаел е, че кара най-доброто и оттам нататък няма да си губи времето с избиране на друг модел кола, с обслужване или с регистрации. Пак поради същата причина си беше купил 100 еднакви чифта дънки за да не си губи времето сутрин в чудене какво да облече...