97

Тролско заглавие

преди 4 години

Не ме интересува какво е казал някакъв арабин!

96

Анонимен

преди 4 години

Двойните штандартен Фюрер,да пукясате бре дяволи

95

Анонимен

преди 4 години

ДА СЕ БИЯТ С/У ИД, АБЕ *** ТОВА НЕКАКЪВ ВИЦ ЛИ Е . ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА ИМ Е ЯСНО ЧЕ САЩ ПОДПОМАГАТ ВСЯЧЕСКИ ИД ЗА ДА МОГАТ ДА ОПЪНТЯТ МАКСИМУМ РЕСУРСИ ОТ СУВЕРЕННАТА ДЪРЖАВА СИРИЯ /ПЕТРОЛ, ГАЗ И ВЪОБЩЕ КВОТО ИМА ЗА КРАДЕНЕ/

94

Анонимен

преди 4 години

Американците отиват в даден регион: окупаториАмериканците воюват с някого: агресориАмериканците се изтеглят от даден регион защото не искат да воюват: предатели.А Володя се гушка с тия от които едно време ни "освобождаваха".И така.

93

Тодар Правешки

преди 4 години

До гробокопачАлоу ЗКПЧ-то, нарушаваш директивите!Каква Тангра бре. След преврата на 10 /11 /1989 година комунистите напълниха църквите и оттогава са православни християни! И заповедите от Кремъл са такива! Никакви езически отклонения, че ще се изключваме от Партията!

92

Анонимен

преди 4 години

Много сте зле бре руски губернци! Нито Щатите " бягат" нито руснаците ви ще изкярат от това " бягане"! Толкова ли сте кьорави, това е " статия"- *** на сороския кръжец " асошейтед прес", лъжи и гняв срещу САЩ, че са " изоставили" любимите им мюсюлмани- мигранти на " произвола" на съдбата! Тръмп е единствения ЛИДЕР на този свят, който спазва обещанията и ДУМАТА си! И защо *** се правят на утепани лисици, Тръмп от месеци ПРЕДУПРЕДИ, че изтегля войските си от тая обонгова война!

91

До 95

преди 4 години

Ето ттам ще Ги шамаросат яко и за години наред ще им държи тепло:)

90

Анонимен

преди 4 години

Много фанфари нещо...

89

Гробокопач

преди 4 години

"Американците бягат като плъхове". Позивната е към българската групичка евроатлантици окупирала България под дулата на американската армия начело с Петър Стоянов и Монката Паси, чието продължение в Парламата е ОПГ ГЕРБ! Позивната е и към българските националисти, че не им трябва толкова много кураж, за да респектират американските бази в България. САЩ ще избягат "като плъхове" както при турска инвазия в България, така и при българско въстание! Слава на Тангра!

88

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам изтегляне на американски войски, виждам един патрулен джип. От това ли досега се страхуваха руснаците?

87

axa

преди 4 години

кой държеше петрола на кюрдите досега бе, сина на ердоган, бащицата иска семейната му фирма да държи всичко и в турция, и в сирия. Сега петрола си е на кюрдите, руснаците ще спират ердоган, за да остане асад, турция и сирия си остават цели и няма да се откъсват територии за кюрдска държава.Ако в сащ дойдат на власт килъристите демократолиберасти няма да обяснявам какво ще се случва по тези земи,вземете малко въздух докато е Тръмп, щото след садам ,кадафи - асад им е на мушка, ама Тръмп им обърка плановете И като виждат че не могат да го махнат с избори му спретват разни импийчмънти, но ще удар

86

до Вазов

преди 4 години

Бягат като ОВЦИ и се отнася за пас-мината не Ердоганя

85

Вазов

преди 4 години

Идат като тигри, бягат като мишки...

84

Анонимен

преди 4 години

Тръмп пазел нефта на кюрдите. Ама кюрдите нямат нефт, нефта е на държавите Ирак и Сирия. Но под предлог, че САЩ пазят нефта, реално го присвояват.

83

Свободен

преди 4 години

Ердо го е страх не от руската армия, ами Путин да не резне *** на Турецкий Паток, че тогава турската икономика ще клекне.

82

ОЛД

преди 4 години

Като гледам изтегленето на американците се сещам за Виетнам-втори позор за "доблесните " воини на США.

81

noFreeman

преди 4 години

явно никой оттук не е гледал прякото предаване на срещата между Путин и Ердоган... какъв султан какви 5 лева... гледаше Путин със покорство и страх... не се заблуждавайте хора, турската армия е силна но до едно положение - до сблъсъка и с руснаците... затова гледайте срещата на запис да видите кой е новия господар на света... турчето е пионка!!!

80

Анонимен

преди 4 години

Гледам кюрдите и виждам българите.

79

Анонимен

преди 4 години

Сблъсък между турските и руските войски няма да има - Ердоган си купи това право с Турски поток и АЕЦ Аккую, от който бойковистите скоро ще купуват точец на четворни ценички. След като Сирия оказа подкрепа на американците срещу Ирак, руснаците ограничиха привързаността си към сирийците в рамките на руските интереси. Тоест, нямат намерение да се мазарят с най - големия си търговски партньор в региона заради сирийска земя. Същото ще е и с българската земя, да ти кажа... Под секрет.

78

Анонимен

преди 4 години

За някой, прекарал 5 години в горите гонейки терористи, много приказваш. И твърде дълги фрази пишеш. По - скоро си прекарал 10 години на дивана зад лаптопа и телевизора. По - скоро по - малко, понеже ти липсва култура на общуването и елементарна идея за реализъм... Турска мегаломания някаква. Вашия тиквун твърде много ви надъхва и вие твърде много му вярвате. Както скачахте и след свалянето на руския пилот, а после се молихте и се извинявахте и обезщетения давахте, но нямаше кой да ги вземе...