19

Анонимен

преди 4 години

Или ни отписаха напълно. или и те заприличаха на нас. И в двата случя - много кофти!

18

Радослав

преди 4 години

До 17Валутния борд по добре никога да не пада! Това го искат само дупедатите за да набарат едни милиони там които сега няма как да ги папкат + няколко месеца ще могат да теглят кредити безконтролно и за месеци ще ни докарат до състоянието на Зимбабве! С или без валутен борд ние с тия начело никога няма да отговаряме на изискванията за Еврозона!

17

Анонимен

преди 4 години

...Не е чесно...а може ли лучено?Гледам правописа и се чудя какъв е процента на функционално неграмотните? Ама повече от 100% не може да е - или бъркам?

16

Радослав

преди 4 години

До 14Само погледни всички доклади, че пише едно и също с различни думи. Корупция, мафия и липса на държава по всички възможни начини казано едно и също. Просто в Европа изчерпаха синонимите на тези 3 неща и вече незнаят как да ни повтарят едно и също + писна им да виждат, че това което казват влиза през едното ухо и излиза от другото! И затова вдигнаха ръце от нас! Затова Бибитко каза, че се отказваме от Шенген, защото са му казали в прав текст, че Шенген за нас, никога няма да има!

15

Анонимен

преди 4 години

Пада ли мониторингът?А валутният борд кога ще падне? Когато преминем от затвора на борда в затвора на зоната /юрото/ ли?

14

Анонимен

преди 4 години

Корупцията и мафията са по-силни от всякога.

13

Анонимен

преди 4 години

Само и единствено ГЕРБ. Забрана на всички други партии. Член Първи и Последни.Ръководна партия. Няколко казионни патерици. Десен авторитаризъм и фашизоидни коалиционни казионни патерици.

12

Анонимен

преди 4 години

До Радослав. И как реши, че ти си прав?

11

Анонимен

преди 4 години

Здравейте роби на комунизма! Пада или се очаква? Пак недодялани селскотворни изблици на полуинтелигентност! Иронийка, метафорка!

10

Анонимен

преди 4 години

Пинокио къде ще праща доносническите доклади? Не е чесно така да им вземат хляба от ръцете. Кварталната десница трябва да се заеме с работа и десницата да се откаже от вземането на шорошни пари.

9

ало прокуратурата?

преди 4 години

След скандала с отвличането на невинния Джок Полфрийман мисля че трябва да ни оставят мониторинга още 20 години. В прокуратурата и съда още вилнеят комyндело-бандити, за всяка услуга си има ценоразпис.

8

Радослав

преди 4 години

До Калеко АлекоКаквато другарите и от младежкото БКП (ГРОБ). Ти не се ли научи вече, че любимата ти дъвка Курналина е любовница на кумира ти Баш Бай Тиквондур и се знаят от времето когато ти си бил малко чавдарче? Докато те се мляскат и делят заграбеното ти плюеш единия и благославяш другия, а реално и двамата ти плюят на главата и им е все тая ти какво дърдориш, важно е да си плащаш данъците и да гласуваш за един от двамата! Дали избираш БСП или ГЕРБ все избираш разсейка на тумора БКП!!!

7

Калеко Алеко

преди 4 години

Каква песен ще запеят сега червените оракули от Бузлуджа, Правосъдието беше един от караконджулите в торбата на дамата от с.Крушовица, наред с Джендъра, корупцията и обществените поръчки, с които Импексова плашеше традиционния си електорат от червени бабички и техните унучета ... !!!

6

Радослав

преди 4 години

Просто хората стигнаха до извода, че тая територия трябва да е резерват и никога няма да се оправи! Затова нито Шенген, нито Евро нито нищо няма да видим! Просто ще сме буферна зона която да събира негативите и при нужда просто ще пратят чиновници които да поемата управлението на резервата! На *** се обеснява 2 пъти, на човек веднъж, на БГ политик е безпредметно защото той няма мозъка за да вдяне за какво иде реч и няма качествата да управлява с умисъл за гражданите! Мониторинг = надежда!

5

Анонимен

преди 4 години

Писна им да ни дават насоки, вдигат ръце.

4

Koe

преди 4 години

Значи, Мониторигна за съдебната система пада, чак след като се приемат законите, предложени от НПО-та за децата, така ли да разбирам правилно нещата ?)))) ааааааа

3

Радослав

преди 4 години

Просто на хората им писна 10+ години да ни пишат едно и също! В края на последния доклад ще пише: всяка следваща година препрочитайте този доклад! Той ще важи на 100% за състоянието ви в момента! Защо им е една армия от чиновници да се занимава с нас и да им плащат заплати за да напишат все същото? Корупция на макс, срастване на мафия и политици, контрабанда и престъпност в ръцете на политиците и обратното, източване на публичен ресурс в полза на ОПГ (организирана престъпна група (партия Х))!

2

Анонимен

преди 4 години

Споко, Васильовският Лозьо Панов редовно ни клевети по де-що еУропейско съдилище види, "рИформаторите" Пинокио и "генералът" Насьо Гнасов и еУродУпетатът Рада Дълбоката му пригласят системно - дори и да отпадне мониторингът, все ще се намери кой да не клепе!Гласувайте за грантаджийската агнешка главичка - някой си там световно неизвестен "архитект" и костовистко-олигархичните клонинги!

1

Анонимен

преди 4 години

След като си знаем каква ни е правосъдната система - защо очакваме мониторинга да се премахне?!?