15

Крадене

преди 4 години

Няма линейки, няма детски градини, няма направления. Хората и допълнително здравно плащат. За цяла година имам облекчение от 20 лв данъци за дете. За стартъпи (иновации) са отделили 10 млн, на здравеопазването +500 млн, явно схемата е нагодена. Ами тогава защо се сърдим на преструващите инвалиди. Нека всеки да източва както може.

14

Гневен

преди 4 години

Докато не се изготви електронна здравноосигурителна карта на всеки българин здравеопазване няма да има в България.Но управляващите нямат воля за това, защото крадат като за световно от НЗОК.Я ние си травма и псуваме по форумите,а на площадите кога?

13

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки на килограм! Време е за ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 4 години

Един пример за липсата на рационалност в разходите на НЗОК: Финансирането на операция от херния от касата е само за конвенционалния метод (с разрез), но не и за лапароскопска. Втората е по-скъпа, но по-надеждна и оперираният може да се върне на работа след 3-я ден. При конвенционалния метод има риск от рецидив и възстановяването е около месец. Болничните ощетяват и касата и работодателя, а болният страда повече и по-дълго. За колко ли други случаи е така?

11

вервайтеми

преди 4 години

а 5 милиардната дупка в НОИ с какво ще я запушите ?

10

Анонимен

преди 4 години

Значи тия, които лапаха досега, ще лапнат 400 молиона пояече, а Българина ще си остане болен.

9

Без име

преди 4 години

Уж има пари,уж излишък има,ама продължаваме да събираме капачки.Стана традиция по магазини и лафки да виждаме кутии за събиране на дарения.Не съм заблуден русофил,още по-малко *** ***. Най-обикновен Българин.

8

Българка

преди 4 години

Върти и суче, мрънка и фъфли, но човешки заплати на сестрите и фелдшерите не дава....

7

x

преди 4 години

Половин милиард повече за крадене

6

уйчовото

преди 4 години

Бюджетен излишък-цели 1.92 млрд.Дълг-само некви 24.4 млрд...

5

Анонимен

преди 4 години

Направете нещо за безнадеждно болните,за да облекчите страданията.Сега-една седмица в болница,по здравна каса,а после-всеки да се оправя сам.Сегашните хосписи са един вид морги.Или разрешете евтаназията.

4

Анонимен

преди 4 години

А това че Горанов и вуйчо му са министри в един и същи кабинет и единият прелива пари на другия да ги краде, а после си делят откраднатото, не е ли КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ?

3

Анонимен

преди 4 години

Не съм виждал човек да лъже по безскрупулно от този министър дори не му мигва окото

2

Ivan

преди 4 години

Голямо крадене ще падне, язък за сестрите и Бог да прости горките пациенти, пардон клиенти.

1

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА СА ПАРИ ОТ ЗДРАВНИТЕ КОЙТО БОРИСОВ ВЛЯ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!!!ТОВА Е САМО ПОКАЗАТЕЛНО КОЛКО МАЛКА ПАРИ СА ОТИВАЛИ ЗА ЗДРАВЕ ДОСЕГА ОТ ПАРИТЕ КОИТО ХОРАТА ДАВАТ КАТО ЗДРАВНИ И СЕ ВЛИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ!!!