8

House M.D.

преди 4 години

Какви 10 000 го гонят този обратното на остър? Може би има предвид монголски тугрици...

7

Анонимен

преди 4 години

в цивилизованите държави НЯМА ТЕЛК НЯМА и инвалидна пенсия , всички са равни и работят според възможностите си . и в България трябва така , но друг е въпроса дали една бананова република може да осигури такива условия .а

6

Гоше

преди 4 години

Няма лошо. но нашите законодатели как си представят, че е възможно във всички фирми да се назначават хора с увреждане ей така, независимо от предмета на дейност и условията на работа.

5

До 3

преди 4 години

За какво да бачкам бе? Аз, ако съм бачкал и счупил тялото, мене трябва да ми го покрива ТЕЛК. Не да е такава жалка и мизерна пенсия, че още да бачка.

4

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност съм увреден, щом търпя по неумен от за шеф. Къде да си изкарам удостоверение.може и да даде някой лев върху заплатата.

3

Край

преди 4 години

До 1 бачкай бе . От работа ше станеш инвалид и тогава ще си си екстра

2

ВЪПРОС

преди 4 години

Големите Компании и Бизнеса отдавна имат на Врата си Трудостроени с ТЕЛК . Как да наемат още ?Въпроса трябва да се реши Радикално от Държавата - ТЕЛК трябва да се спре по някакъв Начин да бълва Прави и Здрави Роми с Инвалидни Пенсии - всички знаем че плащат Ромите със Злато за Пенсия от ТЕЛК .Всички Българи го знаем , но се поставям на мястото на Лекарите - идва един дебел Ром и ти слага на Масата Злато колкото за един Апартамент е Центъра на София - ще го изкараш без очи , ръце и крака .

1

Само...

преди 4 години

Глезите инвалидите, ама за здравия работник дет плаща сметки... Нищо. Да бяхте орязали някои данъци поне.