102

Анонимен

преди 4 години

Значи, не видях русофилите да ми отговарят на въпроса: защо през 2015 руснците са обяснявали че Ердо се гушка с ИДИЛ а сега те се гушкат с Ердо. Проблемче? Кажете другарЕЕЕЕЕ!

101

За Ердо не е сигурно

преди 4 години

Обаче *** и И.Д са комбинаОкупирали са Сирия от двата края и не воюват помежду сиГорко на асвабадените сирийци....

100

три

преди 4 години

Че той я оглавява!

99

Митето

преди 4 години

Търся кардан за москвич, не много крив.

98

100 на 100

преди 4 години

Изкупуваше им крадения петрол през фирмата на сина си.

97

ХМ

преди 4 години

А, НЕ БЕ! Че той им е спонсора.

96

Анонимен

преди 4 години

Ти си тоа дето пише пропагандните коментари , само се чудя кой от всичките имена на Контакти в сайта ви си , в България докато не стане някакъв брутален катаклизъм Борисов няма и пръста да си вдигне от мърел и наднормено тегло

95

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишат герберастите червени за топлите връзки на Пожарникарят с Ердоган ? Защо не виждат, че пожарникарят е червен от петите до косите си ? Видяха връзка между Русия и ИД пък очевадната червена тиква не могат да видят, ама тя овцата няма способността да разсъждава, тя само върви по посочена траектория !

94

човек

преди 4 години

До: ИЗВвод: (номер 144)Аз дори започвам да изпитвам още по-големи подозрения. Путин явно е съюзник на Ислямска Държава. Но дали самият той не е създателят на повечето действащи в момента ислямски екстремистки организации?Я каква джамия построи Путин в Москва! На откриването и Ердоган беше лично до Путин и се беше разтопил от кеф! Москва по време на байрям прилича повече на Мека отколкото на източноправославна държава, каквато претендира да бъде.

93

Анонимен

преди 4 години

Копировачка Копиркова тва си то като крадеш всеки ден от сайта на Дойче веле

92

ти ли се

преди 4 години

аве да не излезе че той е началника на идил

91

ИЗВвод:

преди 4 години

ПУТИН Е СЪЮЗНИК НА ЕРДОГАН, СЛЕДОВАТЕЛНО Е СЪЮЗНИК НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!

90

Джоко Росич

преди 4 години

Според журналиста на терористите от крайнолявата ПКК одговорна за смърта на 30 000 цивилни ДА.Реалността е ,че Русия и Турция изкорениха ИДИЛ (Интернационална Диверсионна Измислена Лига)

89

postradal pasi

преди 4 години

До Мда ердоганчо заедно със синчето продаваха оръжие на идил и крадяха петрола масово а сега като фащ ще се оттеглят щото петрола е свършил .

88

Това е реклама на

преди 4 години

Най-добрата патерица на ислямистите!

87

Анонимен

преди 4 години

Продавам прясно зеле на 80 ст.

86

Мда

преди 4 години

От ислямисткия кенефф Турция блика само смърт,нещастие и страдание!

85

Анонимен

преди 4 години

Америка в момента краде петрола на Сирия, кюрдските терористи точат а Америка изнася,петролния коридор дето мислеха да правят в Северна Сирия бе разрушен от турската армия с президент султан Ердоган и сега запада вие на умряло ,не случайно турците са командвали 22 милионна кв км империя,даже Америка избяга с подвита опашка от Сирия,язък за стотиците км построени тунели под земята от терористите и 60 хиляди тира с боеприпаси доставени от Америка

84

Анонимен

преди 4 години

Турците са кръвожадни като ислямска държава ... те са от едни гени , от едно котило .. Няма такава и.д.иотска държава , няма такива ИЗ.роди причинили токова зло на толкова народи , включително нашия . Геноцида над Армения и България и всички християнски народи , които тези Г.адове още отричат ...

83

Ердоган

преди 4 години

Обичам Путин и се целувам уста в уста с него, тъй както Брежнев с Живков!!!