34

GHT

преди 4 години

Думи нямам. Тук колко много коментари плюят по децата с увреждания. Обиколил съм доста свят и с голяма доза компетентност мога да кажа, че вие сте тотално падение за човешкия род.

33

Никой...

преди 4 години

Не ви е длъжен да търпи "специалните" ви деца и техните потребности. Да държат болните деца, далеч от здравите.

32

Защо

преди 4 години

Защото им пречи, затова.

31

отговор

преди 4 години

защото закриха трудовите лагери и ТВУ_тата!

30

Анонимен

преди 4 години

Защото в гена на бул гар останеца е да чупи и да руши.Затова нормалните хора като чуят за бул гар останци, бягат с 200 км / час

29

XuTbP5bP

преди 4 години

Просто евтин PR, това е цялата работа, явно люлката функционира. Лицемерието е проблема в тази "новина", ако го правехте за децата нямаше да се "плескате" така с него.

28

Анонимен

преди 4 години

До мнениеПълни глупости, в Германия се "бара" и то много. Ти четеш ли си простотията - кой си оставя колата 5-6 дена с отворен гюрюк? Иначе си прав за едно, българина не съдейства когато има престъпление, нищо не е видял, нищо не е чул, защото не му се занимава, това него не го засяга.

27

Анонимен

преди 4 години

До РадинаПълни глупости, произведени от един злобено и завистливо човече. Никой не е чупил нищо умишлено, вие просто обичате да ревете за всичко, да плюете по всеки, да организирате лов на вещици, всички са ви виновни на вас, жалка история.

26

Радина

преди 4 години

Не децата са виновни , а родителите!Лично аз съм виждала и чувала как се говори за децата със специални нужди от родители на "нормални" деца.-Не си играй с тези ***!-Не поглеждай и не се приближавай към тези ненормалници!и други подобни изрази.Какво очаквате от децата след това, освен чупене, омраза и разруха.Жалко за люлката и за хората, които са я построили.А никой не мисли, че утре може да има внук -"ненормалник" , нали!

25

Анонимен

преди 4 години

Като е толкова специална тази люлка, защо я сложихте на детска площадка, където ще я ползват всички?

24

XuTbP5bP

преди 4 години

До Antonim Ясно, напълно оправдава описанието "потрошиха".

23

Antonim

преди 4 години

До XuTbP5bPМеханизмът за заключване се е счупил. Сутринта правиха ремонт.

22

Анонимен

преди 4 години

Сложи ли люлка на детска площадка и се сърдят, че по нея се катерели деца!? Къде отиваш ти може би? Вземете си смешната люлка и си я сложете някъде където ще контролирате кой да се качва на нея, щом сте я сложили на публично място всеки ще я ползва!

21

XuTbP5bP

преди 4 години

В миналата "новина" разправяхте, че някой бил изкривил нещо си с инструмент някакъв. Сега нагънала се била гумата... Не ви ли мина през акъла, че може да е некачествена, че да се нагъне за 1 ден?

20

До 19

преди 4 години

Това са деца на детска площадка - ти мозъчна дейност имаш ли? Какво да правят друго, освен да се катерят? Тази очевадно е некачествена за да се счупи от катерене. Аман от прости злобни човечета. Като не желаете да ви се катерят по люлките си ги сложете във вас!

19

XuTbP5bP

преди 4 години

Само не разбрах кое точно е счупеното? Механизма за заключване ли? Каква е гаранцията, че не е бил просто калпав? И като е фотографка, що не взе да го снима поне? Или просто си правим PR отново. Нещо много съмнителна ми е тая история, още повече, че това е 2-ра "новина" вече.

18

Фантал

преди 4 години

Това е положението. "No respect"! Не само на тениски по стадионите, ами и по детските площадки. Върви, народе възродени...

17

До 17

преди 4 години

Люлката е специална, за деца със специални нужди. Тя не е направена, за да се катерят 10 дечурлига на нея. Но *** и Пульо си оставя децата да вандалстват, да не пазят, защото не му достига грам сиво вещество.

16

Анонимен

преди 4 години

Гледайте 7/8 и ще ставате все по-добри.

15

Анонимен

преди 4 години

Не може да очаквате деца да се редят на опашка, с нимерчета в ръка. Това, че се про сти и не отчитате реалностите, си е за ваша сметка.