16

Ха-ха

преди 4 години

И тая е блондинка :)

15

Анонимен

преди 4 години

Каквито и избори да има в България, те не са нито кметски, нито парламентарни, нито за общински съветници, всички избори са за ОБЕЩАНИЯ, кой ще изкаже най-доброто ОБЕЩАНИЕ, това се харесва на ОВЦАТА най-вече, 30 г. ОБЕЩАНИЯ и ЛЪЖИ и стадото овче става все по-бедно и по-гладно, ама нали е с овча тикква нищо не може да разбере и усети !

14

Анонимен

преди 4 години

..тези кардинални промени с булеварди, мостове, детски градини, нови болници и т.н. и т.н., ги дърдори всеки квартален анализатор на пейките пред блоковете. Приказки на ангро! По-интересно е защо никой не казва нищо за приходи, все пак трябва и някаква икономика, не може само от молове и туризъм да чакаш....А, ето и аз почнах да давам акъл

13

ognyanz

преди 4 години

До ;-): Изборите не са само за кмет, а и за общински съветници и квартални кметове. Така че всеки глас е от значение. Наистина е време да се поразмърдат от предизборният щаб на БСП. Иначе нищо няма да се промени. А има много какво да се прави.

12

;-)

преди 4 години

До ognyanz 1"Бях предложена от почти всички основни партийни организации. Имах подкрепата на варненци и на нашите симпатизанти и колеги от БСП. Имам и подкрепата на София. Загърбили сме всички дискусии и всички единно застават зад мен", обясни тя за зрителите на "България сутрин"Оти да се хабят, па и пари да арчат, след като си знаят, че ще загубят!

11

Извън темата:

преди 4 години

Срам за всички лекари. Мерудията на кметските избори във Варна-Анелия! Като видя лекар кандидат на избори не знам какво ми става. Никой нормален истински професионалист, който уважава себе си, да стори това. А тази дори е професор, беше дори и ректор. Има ли дори един човек, който да е лекуван от въпросната госпожа. Ама не на ниво медицинска сестра. Говорим за висококвалифициран ЛЕКАРСКИ труд все пак. А не учебникарски. Типичен представител на върхушката.

10

Анонимен

преди 4 години

Кандидат-кметът на БСП за Варна: "Бях предложена от почти всички основни партийни организации. Имах подкрепата на варненци и на нашите симпатизанти и колеги от БСП. Имам и подкрепата на София. Загърбили сме всички дискусии и всички единно застават зад мен", обясни тя за зрителите на "България сутрин"Че кого го интересува това бе! Това, че някакви си местни ваши партийни организации са подкрепили червения кандидат-кмет не е нещо, с което да спечелите гласоподаватели.

9

Варна, Варна

преди 4 години

Варна има крещяща нужда от паркинги покрай центъра... оттам ще олекне и ще се улесни движението по малките улици. Има нужда да се подобри градския транспорт, за да могат хората да ползват него и да не се мъкне всеки с колата си. Време е да се помисли за надземно метро и да се спре с трафика. Обаче всичко е в сферата на пожеланията :)

8

анонимен

преди 4 години

Поредния фарс се разиграва в наи-корумпирания град в Българъя-Варна.На всички е ясно ,че тази няма да я изберат и вече всичко е договорено задкулисно.

7

Анонимен

преди 4 години

Във Варна балотаж ако има ще е между Костадинов и Портник, Клисарова дори втора няма да е.

6

Анонимен

преди 4 години

защо повечето кандидат кметици са с една и съща прическа?

5

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости. Очевидният избор е ясен на всички.

4

?

преди 4 години

На края на новия булевард, който води директно към езерото, какво ще има, мост, тунел или кръгово без изход?И кога най-после ще бъде готова рампата за скокове на самоубийци на Аспаруховия мост?

3

Патриот

преди 4 години

Само като и видиш физиономията и ти става ясно, че е наследник на виден комунистически род.....

2

Анонимен

преди 4 години

Потресаващо е мълчанието на БСП относно пиянските изцепки на гербавия Портних в Хайфа, и сексуалния тормоз който е упражнил над израелска сервитьорка!Би трябвало да ги раздуят до небето, ако бяха истинска опозиция!За това гласувайте за Костадинов, единствения истински опонент на режима

1

ognyanz

преди 4 години

Досега не съм видял нито предизборен плакат, нито билборд нито телевизионен клип на Анелия Клисарова. Ако така ще си води кампанията, изборът си е предрешен. Отдавна е време от БСП-Варна да се поразмърдат.