8

До 7

преди 4 години

И аз това питам за Модрич и Роналдо...

7

До 1:

преди 4 години

И каква е тази твоя "справедливост"?Един медиен балон на безпрецедентно продпирания от съдииите Ливърпул играч да стане футболист на годината. На какви основания? Има си набор от футболни умения. С какво ВВД превъзхожда Меси?

6

До 4

преди 4 години

Кво значение има срещу кой вкарва гол??? Ние гледаме футбол за удоволствие, не сме статистици! То по твоята логика ЛеФски не е имал един читав футболист след Гунди, щото като ги купеха в чужбина и търкаха пейката, а тук вкарваха по 30-40 гола на селските отбори! Имам предвид Грозньо, Сираков и темподобни дето не са вкарали по 5 гола на сериозен европейски отбор

5

Анонимен

преди 4 години

Меси е 1, Роналдо колкото и гола да вкара тича и рита като кон и не може да придаде чар на играта. Не може да блеснеш 2-3 пъти в мача с 2 гола и да си 1. Може и по 100 гола да вкарва на сезон, но през 85 минути е незабележим на терена!

4

Анонимен

преди 4 години

До 3 - с голове срещу Панама и Хавана. В ШЛ нищо не направи, а Роналдо пак я спечели и пак стана голмайстор на турнира. Отделно вкара най-красивият гол в историята на турнира, после и хеттрик на Испания на световното първенство. Както и да е, нека не ги сравняваме, че темата е безкрайна. Гризман, Мбапе заслужаваха повече от Модрич да вземат златната топка 2018.

3

Обективен

преди 4 години

Меси би трябвало да е тазгодишния носител. До 1 - не е вярно, 2018 пак Меси беше най-добър индивидуално с най-много голове, асистенции и дрибъл, но световната купа му изяде шансовете.

2

До автора

преди 4 години

Стилът Ви на писане е впечатляващ.

1

Анонимен

преди 4 години

Би било справедливо да я спечели Върджил. Ясно е, че Лионел Меси беше 1 през миналия сезон, но по същия начин Роналдо 2018 отвя всички - 45 гола, 25 асистенции и златната топка я дадоха на жалкия Модрич, който тази година дори не е номиниран.