7

Анонимен

преди 4 години

Представяте ли си - некакъф човечец си купил имотец за без пари от некой собственик, дето е на карамфилчета. И взел да копае и си намерил бомбичка в дворчето си. Мъка, както е казал Куелио! Тоя кой беше?....

6

Анонимен

преди 4 години

Бега бе!

5

ДВ иБ ВГЗ

преди 4 години

Мисля, че трябва да се благодари на англичаните, които са ни бомбардирали и избивали в София бабички... (как да не се сетя за родителките Им... ) за неизбухналите снаряди из София. Е те са английско производство - навярно са ги нагласили да избухнат към днешна дата. Боже,.. пак се сетих за родителките им.. И за нек'фа дето им се брои "кралица" Вероятно щото крадат дзверски..., Или щото са Крали като наш'те простаци и простакеши.

4

ПорЦелан

преди 4 години

- Разбрахте ли че вчера Иванов намерил на вилата си мина?- Чухме ...

3

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен смях че даже и пишат за това нещо.

2

Анонимен

преди 4 години

Спомен от бомбандировките над София от ВСВ. Тогава Краварите и Енгелезите поради обявената им Война от Монархо Фашистите са нападнали Бг. Хиляди народ са убити не само в София но и в други градове. Чърчил е искал да превърне Бг в Картофена нива но благодарение на Сталин сее отказал. Сталин сее застъпил и му казал да си оттегля бомбандировачите че Бг става Съветска територия. Иначе сега щяхме да сме Картофена Нива.

1

Анонимен

преди 4 години

Що не вдигнахте по тревога цялата армия за 50мм снарядче от ПВО?