73

до 74

преди 4 години

Нищо не е приключило. Ако ИК стане закон в ЕС, както се очаква, решението на КС няма абсолютно никаква стойност. Европейското законодателство е наднационално.

72

Анонимен

преди 4 години

България е прекрасна страна но като държава - Голяма Нула! Там където БКП е "царувало" общество не никне! БКП = БСП, Герб, ДПС и останалото гюбре от лайнариоти!

71

Анонимен

преди 4 години

В ООН за правата на жените отговаряше един чаршаф от саудитска арабия. Пълен цирк.

70

Анонимен

преди 4 години

ООН да се саморазпуска и да си мълчи!! Провалена организация, в която за човешките права отговаря саудитец!! Пълна подигравка!! Акде у лево!! Опааа, ама то няма къде по на лЕво!!

69

Анонимен

преди 4 години

Истанбулската конвенция няма да се приема в БГ,а само Истанбулската конфекция.Няма друго тълкуване на "***",освен "социален" пол,което за нас е неприемливо ,най вече *** образованието и произтичащите последици за контрол върху това , от външни лица.Кое да е приемливо,всичко е обяснено в ИК ,на всички е ясно и кашата е пълна.От ЕК изпратиха тълкуване на "***" и няма как да се промени в по приемливо.Центровете ,може да се увеличат,но помощта трябва да е двустранна и за двете страни.

68

Анонимен

преди 4 години

Като те е срам, напусни и си смени гражданството, нямаме нужда тук от идиодизирани злобари

67

Анонимен

преди 4 години

В TED някаква се пeнеше да обяснява, че пeдофилията било нoрмално нещо. Сигурно вече и тях трябва да приемем?

66

Анонимен

преди 4 години

За щастие темата е приключила веднъж за винаги с решението на КС.

65

Анонимен

преди 4 години

А това че шведите бият жените си всеки ден , а че ги женят малолетни и раждат на 13 , тръгнали за българите да се хващат.Булекзит само.Така ще спрат фондовете и съответно финансирането на простите бойковисти.

64

Анонимен

преди 4 години

Тая дописка седи буквално рамо до рамо с дописката за цветнокожите,поизнасилили някаква девойка, и вече освободени. Неочаквано добра комбинация

63

Гредата и в окото

преди 4 години

Тая шашава западна славянка въобще не посочва статистически данни. Май нещо не и изнася,че оплакванията от България били малко пък видите ли във Франция били много. Тая пръдла на 100% не знае,че България втора след Италия по Конституция дава пълни права и равенство на жените с мъжете,още в края на 40-те години на миналия век. Да провери Франция и нейната държава кога по Конституция са изравнила жените с мъжете. Преди 100 години проститутките в България бяха чужденки - унгарки,чехкини,хърватки...

62

Ха Ха Ха

преди 4 години

Щом полицаите казват: И ние бием жените си, но те не се оплакват...Каква очаквате?

61

Анонимен

преди 4 години

"България е с нисък дял на подадени сигнали за домашно насилие"Почти мога да уловя скритото разочарование в гласа й. Вероятно се е надявала всички да бием жените си и телефоните за спешни случаи да прегряват.

60

Анонимен

преди 4 години

Нищо подобно! Не сме " толерантни" Нито към насилието над жени и мъже! Нито към мигрантите които заляха Европа! Грешат нещо или им се иска да е така уви!

59

Анонимен

преди 4 години

Не трябва да толерираме ге.йо.вете, лесбойките, содомитите, арабските " бежци", ***.те, чер.нокожите. Ако един мъж посегне ( по - скоро зашлеви и натупа )на жена си/ приятелката си това ще е поради слендите причини :- Тя му е изневерява- Тя е направила аборт- Тя е безотговорна спрямо него и децата- Тя не иска да поддържа домакинството- Тя не иска да забременява, ражда и има деца от него- Тя е кариеристка и кариерата трябва да бъде над всички, включително над семейство й и мъжа

58

Анонимен

преди 4 години

Продължение:- Тя иска да се раздели и разведе с мъжа си - Тя иска да поеме и вземе изцяло функциите на родител- Тя иска всичките родителски права на детето / децата да са само за нея, но не и на мъжа / приятеля си. Мъжът трябва да му бъде едва ли не забранено да си вижда и се грижи за децата си. А най- унизителното е без никаква причина и основание грижовен и отговорен баща ( почти всички български мъже са отговорни бащи към децата си) да бъде лишен от детето/ децата си и да бъде на режим.

57

БатБулгар

преди 4 години

Думата ,жендър" е много добре разбрана у нас, и в това е най-големия проблем!!! Всички в България, даже и малките деца, които са ,,таргета", вече знаят, че това е Сатанинска идеология, тип - ,,Ляв Окултизъм"За това и Патриарха, Имама, Католика и Протестанта се намесиха!!! Ако имаше и Шаманисти и те щяха да се намесят!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Инъче пияни шведи, англичани и немци като бият работещите жени в хотелите е нищо. Я си глейдате вашите държави-баpдаци. България е с един от най-високите рейтинги по жени специалисти в IT сектора, инжинери и тн.

55

Анонимен

преди 4 години

Хората са бесни от случая с двамата афганистанци, а вече ни заливат с поредната "***" помия. Това е абсолютен цинизъм. НПО-тата защитават престъпниците и обвиняват невинни хора!

54

Не е така

преди 4 години

Къде остава психическият тормоз, който всяка жена упражнява върху мъжа си системно, за да стигне той до физически тормоз. Всички жени се хвалят, че са по-умни от мъжете си и ги въртят на пръста си. Колко е вярно е друга тема...Но психическия тормоз и манипулацията е присъщ на дамите. Дори мъжът да е по-грамотен и интелигентен той е възпитан, че не трябва да прави "ковренски номера", "че интригантството не му приляга"...Той може, но е научен, че не бива. Гнуси се от това.