11

руско лайно

преди 4 години

като всеко руско творение този мухль-о ще отърве затвора. Ще се точат дела до спукване, но присъда няма да има и ще го пуснат на свобода защото пере пари за руско-българската мафия на БКП/БСП, оглавена днес от СИК-аджийската мутра Бойко Борисов.Окрадените българи с кражби от заводи, земи, банки и т.н. да пият една студена вода и дасе спасяват на запад, България отдавна е отдадена от БКП/БСП на СССР/Руската империя и е въпрос на време официално да стане част от Блядистан. Уви.

10

Анонимен

преди 4 години

БАНЕВ Е ПИЧ. ДА МУ СЕ ДАДЕ НОРМА НА 10000 *** ХВАНАТИ СЕ ПРИСПАДА 1 ГОДИНА ОТ ПРИСЪДАТА.

9

Смешник

преди 4 години

Тоз Банев що заводи затри що семейства еазору що народ е прогонилиако го съди нормален съдия 100г не му мърдат

8

Коко Шанел

преди 4 години

Ако кажем хлебарката е при ***. Ще обидим насекомите.

7

Анонимен

преди 4 години

Че той човека свободно си лафи по телефона от ареста. Няма да се изненадам, ако някой му е дал компютър с интерент, но дори и да ги няма тея неща, занем, че има достатъчно голяма армия от адвокати, лакеи и приятели, който винаги могат, да му изпълнят командите.

6

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ловиш и духове

5

Кика

преди 4 години

ИСКАЛ С КОСТЮМ...... ***.... КЪФ СИ ТИ БЕ С КОСТЮМ.... ЗАБРАВИ ЛУКСА.... ТРЯБВА ДА СВИКНЕШ С ОБСТАНОВКАТА... КАКТО ЗА ВСИЧКИ ТАКА И ЗА ТЕБ... НО ТОЯ ТВЪРДО СЕ НАДЯВА ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН.... И АКО СТАНЕ ТОВА.... МАШАЛА НА СЪДА

4

Бабанев

преди 4 години

Като паднеш в калта с муцунката напред е гадно, нали Банев?

3

Анонимен

преди 4 години

НББП!

2

Анонимен

преди 4 години

А защо спестихте това:В заключение бизнесменът поиска да бъдат разпитани като свидетели Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Трайчо Трайков.

1

ШибиРиби

преди 4 години

Баничка с бозичка не иска ли?