12

Анонимен

преди 4 години

Защо пък да не се снима гола и да изпрати някоя снимка на човека който обича, голотата не е порорк, а естествено състояние на тялото. Отдавна трябва да е престанало това да изненадва някой, освен приятно. Тук пишештите сигурно не са правили такива снимки.., съмнявам се, особенно с наличието на телефони с камери каквито всички имаме.

11

хаха

преди 4 години

....Снимките вече са изтрити поради спонтанните и продължителни повръщания които предизвиквали във всеки опитал да отвори дадения линк и да разгледа голите фотоси .

10

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина. Виж, ако хакнат SnapChatа на Путин и оттам публикуват голи снимки, това вече ще е новина.

9

Анонимен

преди 4 години

Язък изпуснахме.Ама казвайте ги тия работи по рано.

8

Анонимен

преди 4 години

И Деми одъpтя и почна да си показва това-онова за да не я забравят но е пътничка вече идва нова реколта пеперудки с тесни п...ки :)

7

...

преди 4 години

..... Стандартна процедура на ЗвиздЪ да напомни за собствената си все по забравяща се физиономия . .... А срещу някой долар в повече услужливи медии могат да добавят в статията фрази като : "...каква трагедия""...многобройните фенове бяха изумени " ... "...потресаваща трагедия сполетя любимката на всички " ....."...пикантни снимки заляха интернет" ... или пък ...................

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6В интернет.Случайно попаднах на тях търсейки по-интересни неща.Какво ли няма в интернет.

5

Анонимен

преди 4 години

Статията завършва със "Снимките вече са изтрити."Което обезсмисля цялата статия. За какво сте си хабили времето изобщо?

4

Анонимен

преди 4 години

До 2 като си ги гледал кажи къде ги гледа да ги види и ние

3

Тумор

преди 4 години

До Анонименза 100лв ще ти пратя по- добри

2

Анонимен

преди 4 години

Гледах ги грозничка е.В смисъл когат завършвах гимназия имах едно гадже имаше доста по-красиво тяло от тая.Всичко на тия им е пълна измислица.Качват хиляди голи снимки на себе си,на половите си органи как правят секс и квото още се сетите,та качват ги на 5-6 места особено предпочитат чужд компютър на който имат ограничен достъп с парола която се администрира от некви китайци а компа е някъде в африка или Индия и после "олеле хакнаха ме никой да не ме гледа гола защото съм невинна монахиня"

1

Анонимен

преди 4 години

Ами дайте снимките де.