33

Наблюдател

преди 4 години

Скучно им е на хората в такава уредена страна и искат екшън и адреналин.

32

Един

преди 4 години

Някакви паралели изплуват ли в главите ви, скъпи сънародници?Май само со благо не ще да се оправим, ще трябва и малце кютек иначе ни грози вечно робство на неграмотниците, които сме допуснали да ни представляват и управляват, същите ни ограчват доста успешно също така.

31

dodo

преди 4 години

Лявата политика - Венецуела - икономически растеж - -25% последните три години.РАЗДЕЛЕНИЕ МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ . Няма храна, няма бензин (найбогатата на петрол страна) няма лекарства. Няма живот. Няма диалог и решаване на проблеми. Никакво зачитане на личността. Диктатура. Емиграция. Да погледнем Дясната политика Чили-икономически растеж +2,5% всяка година РАЗДЕЛЕНИЕ МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ задлъжнялост на част от населението, високи цени на имотите. Имиграция към Чили. КАКВО ИЗБИРАТЕ?

30

Snorky

преди 4 години

Лесно е да се види неравенството между бедни и богати. Цяла бездна има вече между едните и другите. Чили и Хонг Конг поставиха началото на световно негодувание на бедни срещу богати. Дано този път Давид да спечели.

29

Анонимен

преди 4 години

в Чили има народ , а не ...

28

yy

преди 4 години

До Анонимен 33Има много по- заспали...В рАссия например...

27

Анонимен

преди 4 години

няма по заспало население по цялата планета от нашето.

26

Анонимен

преди 4 години

Дясната политика е невъобразима глупост. Не може да презираш хората, които ти създават хляба и всичко друго, което ползваш. Ти си НИЩО без хората.

25

Анонимен

преди 4 години

Дясна политика. Това цели . Това се получава.Дясната политика е невъобразима глупост. Не е възможно всички да са едри хищници.

24

До 21:

преди 4 години

Колко ти плащат да за коментар тук и след това да си вдигаш сам палче многократно с браузера Тор.

23

Николай Бойчев

преди 4 години

Мани го шмекера латинос Пиночет играл го като артист-фашист и съюзник на САЩ а умрял като симпатизант на Уго ЧавесТова там е Южна Америка където дори белите мразят ЕвропаА шефът на Южна Америка винаги е бил САЩ дето Президентът на Аржентина каза че в САЩ няма революции защото там няма посолство на САЩНо предпочитат САЩ за приятел пред Европа и ЕС и така е било винаги

22

Анонимен

преди 4 години

Пиночет беше генерал...не като нашия маркуч-генерал!Което естествено нашия няма да го сполети същото което става в Чили

21

Copocoид До 21:

преди 4 години

Много велика е САЩ :)В момента цената на един апартамент в Ню Йорк започва то 10 милиона.Велика държава за тези, които са откраднали пари отнякъде другаде и са ги вкарали във Великата САЩ. Затова тежкарския допреди 1990 година квартал Бруклин се напълни с руснаци, които дойдоха ей така и извадиха куп пари да купят апартаменти и да изучат децата си в баровски университети.

20

Коце кмета

преди 4 години

До 8ми: комунистите у нас са си много добре, на власт от 10 години, и станаха милиардери - всичкото бивши партийни секретари, пазвантин на Тато, деца и внуци номенклатурни.

19

юбералес

преди 4 години

Капитализмът е неправилно разпределение на благата. Комунизмът е правилно разпределение на нищетата.

18

Анонимен

преди 4 години

Малий ако са в родна Боколандия,и ги бръснат ежедневно на сухо,предполагам че ще има някой убит с камъни!

17

До 15

преди 4 години

Да така е, в САЩ пенсия получават само държавните служите и тези които доброволно са пестили пари в частни пенсионни фондове. Ето за това тази страна е велика, там има истинска справедливост, на каквото си си постлал на това легнеж, а не като тук цял живот мързелуване и накрая пенсия идваща от балъците които работят, а не стига това, ами и същите ти плащат сметките за лечение.

16

юбералес

преди 4 години

Мързеливите са излезли на протест и искат от парите на работливите.

15

Анонимен

преди 4 години

Доста комунизъм има в тази статия! Такова животно като справедлива икономика няма, това е червена утопия. Това че някакви човечета вандалстват не значи че в Чили ще има революция, това е най-успешната и богата страна в Латинска Америка и мнозинството чилийци добре разбират това. Проблеми има навсякъде и всякакво естество, но те трябва да се решават с разум, а не от разбесняла се тълпа.

14

Анонимен

преди 4 години

Оти са увличат по левите идеи, затова.