12

НАГЛИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ

преди 4 години

НАГЛОСТТА КРАЙ НЯМА - ПРЕДИЗБОРНО ЗА ПРЕД НАРОДА /***/ ЩЕ ВЗЕМАТ ИМУЩЕСТВО НА ГАЛЕВИ ! ТЕ ГИ ПОТУЛИХА И ИМ ПОЗВОЛИХА ДА СЕ СКРИЯТ , А ПОСЛЕ/СЛЕД 4 ГОДИНИ/НЯКОЙ УБИ СВИДЕТЕЛЯ ПО ДЕЛОТО С КОЕТО ГИ ОСЪДИХА , И КОЕТО УБИЙСТВО СЪЩОТО МАФИОТСКО МВР НЕ РАЗСЛЕДВА И ДО ДНЕС ! СЕГА КАТО СЛОЖАТ ГЕШЕВ - НАГЛОСТТА ИМ ЩЕ СЕ ОФИЦИАЛИЗИРА В ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА НА - МАФИЯТА - ЕДИНСТВЕНА ВЪВ СВЕТА - ЗАТОВА Е - "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" - ОТ МЕН ДОБАВЯМ - НЕМА И ТЪКЪВ НАРОД !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Смех, да не хванат двама човека, които едва ли се крият кой знае колко старателно. Ако бяха "изчезнали" при бай Тошо, найстина щяха да са изчезнали. Сега сигурно си лафят по вайбъра с боко

10

Анонимен

преди 4 години

Още поне 30 години ще ръсят отлежали новини из инфоливадите в Бг.Крайният резултат - към началото на следващия век. Ако въобще.

9

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 4 години

Галевите отдавна разпродадоха имотите и колите си .Какъв е този Цирк ?Или новия Директор на КОМПИ иска и той Апартамент в Центъра на София с Морски Плаж ?

8

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да им вземат парите, а не само синчетата и дъщерите им да карат Поршета в Дупница за по 100к-200к и да се чудят къде да си похарчат парите... Нека да ги оставят да поработят малко, като всички останали

7

Krom

преди 4 години

До Анонимен 1- след кметските избори! Сета е малко неудобно - в последния момент откъде ще вадят ново ***?

6

Мислеща

преди 4 години

Задкулисното преразпределение на капитали продължава с пълна сила!

5

айдуци

преди 4 години

Водят дело срещу тях за крупни кражби,ама иначе се водят бизнесмени!?Абе направо шаш!

4

Анонимен

преди 4 години

Братята-близнаци на Тиквата, шефовете му от СИК - да не би да са се върнали от ЮАР ?

3

анонимен

преди 4 години

Само 4 милиона!!!?????????????? вие се гаврите !!!!!за четири милиона талкова разправии.Стегнете се не са 4 , не лъжете, останалите за кого ще бъдат???????????????????????????

2

Анонимен

преди 4 години

Тя е Нова Надежда на София...............

1

Анонимен

преди 4 години

...А ДЕЛОТО НА СЕСТРА ГАЛЕВА КОГА...