37

Който ще да е

преди 4 години

Лечков и той да си върви!

36

българин

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ не се интересуват от футбол , софетата се превъплащават на "гении" във футбола , а ха ха ха - хак да ви е селяни събрани от кол и въже в "столицата" - ха ха ха !Вземете си мировянският селянин с ПРЕВОДАЧ , той е почти" СТРАТЕГ на съвременният фътбол " - БОГ да пази БЪЛГАРИЯ от простаци !!!

35

Анонимен

преди 4 години

Успех на Георги Дерменджиев!!!

34

z-rock

преди 4 години

На други места пише, че Лечков няма права да назначава еднолично треньор, Бат Венци се пеняви и той нещо!! То тия двамата са за най-голямото дърво!!

33

Ха

преди 4 години

Докато не вземат да им плащат за игра и резултати,а не по брой татуси,така ще е .

32

Анонимен

преди 4 години

Е кво му пука на бате Гошо, ще си взима 3-4 или колкото там месеци заплата по 20 бинки, е лошо ли е. Квото такова. Ако класира, класира, ако не, чао и следващия можещ. Парите са си пари.

31

Анонимен

преди 4 години

До фундаменталистАбе ти си гОУЕм клоун и явно незапознат..... Само в София към момента в един набор /независимо 2005, 2006, 2007 или 2008 г./ има към 35-40 отбора с по средно над 20 картотекирани футболисти! Колко е тази бройка бе, мозък? Можеш ли да смяташ? Да не се окаже, че има повече кандидати за футболисти от времето на Стоичков, ама няма кой да ги види и мотивира да развият таланта си? Погледни и регионалните сайтове на БФС и виж по колко отбора са в страната и тогава дрънкай глупости!

30

фундаменталист

преди 4 години

До до фун....Направи справка колко деца са тренирали футбол, когато Стоичков е тренирал като дете и колко сега. И ще ти се изясни. А, преките ти наблюдения са смешни, просто.Първолаците преди десети ноември, един път са били три пъти повече и втори път, сега повече от половината са ромчета. Т.е. разликата само като бройка е 6 ПЪТИ. Да не говорим за спортни училища, бази, качество на храна, начин на живот. Много голяма част живееха на село, на свобода, простор, чист въздух, вода, храна...

29

Hero

преди 4 години

Това не е треньор това е слугата на измекярина купено първенство всеки може да спечели, успехите му в Европа са само срещу нискобюджетни отбори. За националният си трябва селекционер с авторитет,а не този старец с манталитет на бабичка.

28

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам успех. Без внимание в детско-юношески школи, принципен, не връзкарски подбор, честно съдийство и ненагласени мачове, нищо няма да стане.Сравнението за футбола и управлението на държавата беше много подходящо. Не е така за художествената гимнастика.Влагат се средства в тези два вида спорт.Да сравним резултатите. В гимнастиката резултатите са супервисоки!А във футбола? Много пари и срам.

27

Анонимен

преди 4 години

Олигарсите вън от спорта.

26

пери

преди 4 години

Не знам какво имате против чичо Гошо. Е, кого да сложат? Балъков нямаше как да остане и да искаше, нищо не показа. А чичо Гошо може да прилича на счетоводител, ама с него Лудогорец си беше напред. Даже се учудих като го махнаха. И не е нужно някой да вика и да се звери, за да накара някого да свърши нещо. Чичо Митко Пенев едва ли им е викал на Лечковци и сие и пак станаха 4-ти през 1994.

25

Анонимен

преди 4 години

Значи пропадането надолу продължава уверено! Желая Ви бърза среща с дъното, успех!

24

Анонимен

преди 4 години

Трябваше Илиана Раева да изберат :(

23

GG

преди 4 години

До 20Защо му обясняваш ? На такива пълен игнор и това е.

22

Анонимен

преди 4 години

Тука трябва човек който да коли и беси.Да им бие шамари, ако трябва.Гочето е много мека Мара,ще го похарчат много бързо.

21

Смешник

преди 4 години

Тия осъжданите как работят такава работа , да си осъден за кражба на държавни средства и да си на висок позоция в бфс,а да си просто охрана,крупие,чиновник ти искат чисто съдебни минало

20

Анонимен

преди 4 години

До фундаменталистЗа разлика от теб ходя на детски мачове по турнири из цялата страна.... да ти кажа никак не са малко кандидатите за футболисти, но въпросът е в подбора и на кои се дава шанс и на кои - не, като за причините няма да ми стигнат няколко страници.... така че приказките за народ от "пенсионери" и "роми" си ги пази за себе си... А знаеш ли колко таланти има от ромите, но никой няма намерение да работи и да се занимава с тях!?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Защо? В Отговора на този въпрос се крие вината на Перуката и цялото ръководство

18

Анонимен

преди 4 години

Тоя счетоводител нищо няма да направи.Най-добре да ни извадят за две години,да се свали напрежението.