43

ПЕНКО

преди 4 години

НАЙ ПЕЧЕНИТЕ ТЪРГОВЦИ БИЗНЕСМЕНИ НА СВЕТА СА ЛИВАНСКИТЕ !!! ЛИВАН ИМА ПАРИ ДА КУПИ КИПЪР !!! ПРОСТО РУСНАЦИТЕ СА КАЗАЛИ НА ХИЗБУЛЛА : " ВРЕМЕ Е ЗА ЛИВАН ДА Е ВАШ -ЗАЕДНО С НАС " !!!! ОТНОСНО ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЪРЖАВИ -САМО ЗА ТУНИС НЕ СЕ ЗНАЕ НАКЪДЕ /ВСЕ ОЩЕ / ,ДРУГИТЕ ТРИ СА С РУСИЯ !!!!!!!!

42

Ник

преди 4 години

Ливан беше цветущ докато не дойдоха мохамаданите там от тогава насам от тая държава не става нищо.

41

Анонимен

преди 4 години

Добри времена за нашия военно-промишлен комплекс, който ни завеща Съветския съюз. Слава на Великия Европейскии съюз. Да живее Непобедимата натовска армия.

40

Totenkopf

преди 4 години

Дори овчарите арабели в Ливан искат по добър живот и са скочили, както в Чили, само ние си мълчим, преклонена глава не се сече. Мдам.

39

Анонимен

преди 4 години

Путин веднага да прати войски да спасят режима.

38

Анонимен

преди 4 години

До Хахамного си *** другарю, честно! Ливан е постигнал това с млрд. кпедити като гърците. Проблема е, че няма вече кой да дава, затова СБ и МВФ ги натискат за икономии. Гърците намазаха от целия ЕС и замразиха кредита за десетилетия, 0 лихви и тн., обаче за ливанците няма кой да плати, това им е проблема. Да се събират мюслимските държави и да им помагат с по 10-15 млрд., а не пак да чакат белия човек да им плати лежачката.

37

До 37

преди 4 години

Чувал ли си за давност? Минат ли 10 години и вземанията не са събрани, те се отписват. Това са стари задължения, когато закона за ДДС имаше колосални дефекти, не че и днес няма такива.

36

до 39

преди 4 години

Искаш да кажеш, че не е вярно казаното по БНР ,че са заличени 20 милиарда от ДДС на фирми регистрирани на бездомници които и без това нямали откъде да ги платят!Аз пък искам да питам кои е дал милиарди на бездомници ?

35

Анонимен

преди 4 години

Евала на ливанците, а тяхния стандарт на живот е доста по-добър от нашия. Но ние сме си овце и си търпим.

34

До 36

преди 4 години

Не бе аз теб те питам, защото очевадно си доста компетентен, за теб тайни във финансите, счетоводство и данъчното право няма. Как се заличават следи от точене на ДДС, което дори не знаеш какво означава, с публикуване на данни от данъчни декрации - ще ми се да знам тази "велика" схема.

33

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата също е замесена защото поради липса на доказателства за точене на ДДС не образуват Досъдебно или ако образуват то е срещеу неизвестен извършител а парите са взети от някои все пак той е известен защото живеем в 21 век има начин да се види, че ДДСто е взето не от бездомника на които се води фирмата!

32

Анонимен

преди 4 години

ДДС се точи като се дължи от фирма и не се внася по сметка на НАП а НАП не го търсят защото и те са в схемата после някои хакер хаква системата на НАП и го изтрива уж краде лични данни на хората!

31

До 35

преди 4 години

Най добре знаят как се точи служителите на НАП и МВР на които трябва да се направи проверка как са си закупили скъпи имоти с малките заплати които вземат!

30

До 34

преди 4 години

Обясни как се точи ДДС?

29

Анонимен

преди 4 години

В България си живеят хората чудесно точат ДДС и някои хаква НАП и няма следи от точенето!

28

Мнение

преди 4 години

Питали преподавател от Американският университет. Как може да питате такива хора. Това са си скрити агенти . Каквото ви кажат това занчи американската позиция не Ливанската

27

Анонимен

преди 4 години

И при нас икономическото състояние е плачевно, ама ние си блеем. Българите ли са най - големите овце? Дори и ливанците се оказаха по -будни от нас.

26

В Русия

преди 4 години

В Русия месечните сметки на четиричленно семейство за ток са 0,03 стотинки, за парно 0,08 и за вода 0,04 ст. МРЗ-то пък е 2500 лв. Храната също е много евтина! За всичко това може да се благодари на Путин и Сталин!

25

Анонимен

преди 4 години

В Русия Бензина е 1.25 в България е 2.2 лв

24

Анонимен

преди 4 години

В България в Неделя има Избори и се очаква Народа да избера за пореден път ГЕРБ!Какво направиха ГЕРБ сринаха Търговския регистър и НАП и заличиха задължения за 20 милиардаНе били те ще кажат някои ми то лозето ако не го пазиш няма да береш а те се явяват падзачите на обран бостан които продължават да го обират.