10

8

преди 4 години

БВП щял да расте !? От какво - не казват ! Виждам , че у нас растат само цените - месото скочи в последните два месеца с 2 лева .Същото е и при другте хранителни продукти . Просто си играят на статистика , вземат заеми и който дойде да му мисли , а народа да опъва каиша . Това ли е управлинието ? Да не можеш да създадеш условия за изхранване на хората .Гладуваме около две трети от гражданите ! Всичко друго са прозни приказки,пропаганда , лъжи , измама на хората !Вървете си ! Не ставате !

9

Анонимен

преди 4 години

Може би ръст ,може би не :)

8

Анонимен

преди 4 години

За развиваща икономика от третия свят не съм оптимист щом гледаме на 3% с оптимизъм...

7

Анонимен

преди 4 години

ако нещо нараства със 7% спрямо предходната година то след 10 нараствания резултата е двоен спрямо началото. С други думи ако сега вземате чисто 600 лв и "оптимистичния" ръст от 3% се запази всяка година, след около 25 години ще вземате... 1200 лв. днешни пари.

6

Анонимен

преди 4 години

Умерен оптимизъм?? Хххаа

5

lol

преди 4 години

3%??по малко от америка....... за изостанала икономика под 10% е направо задно.

4

Анонимен

преди 4 години

Моторите на ръстът са внесените от българи пари работещи в чужбина и заемите които тегли правителството за да правят уж нещо.Нали сте виждали 50000 човека на фитболен стадион.Е толкова хора всяка година се махат от Бг и никога няма да се върнат.Отделно колко умират.Трябва да бъдем разсъждаваме трезво а не да вярваме на статистически измислици.

3

Анонимен

преди 4 години

Не искам да съм лош пророк но догодина света ще изпадне в рецесия. Неможе всички да крадат да печатат тоалетна хартия и да има възход. Кражбата в световен мащаб унищожава икономиките. Имали държава в която управниците да не крадат. Поне аз не знам за такава. За да работи икономиката на една държава трябва да има производство и износ. Какво произвеждаме и какво изнасяме. Като изключвам износа на качествено жито и внос на фуражно от което ви правят хляба. Без набухватели хляб нестава от фураж.

2

Анонимен

преди 4 години

Пунта Мара ръст.Дължащо се на строителство главно в по-големите градове.Тук-там отворят някои цех за нещо и се вижда че цялата работа е направена така че да могат да разтурят всичко за 1 ден и да го преместят някъде другаде и тва ни е икономиката.Политиците и икономистите имат един голям недостатък.Не са реалисти говорят едно а се случва друго.Нови кофи за отпадъци и турски рейсове не означава европейска столица например.

1

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха, догодина ще се сринем, криза идва майна.