11

Анонимен

преди 4 години

Едно ГОЛЯМО БРАВО на Германския Бундестаг.Това е закономерно,защото досега в Германия беше така.Немските шофьори са дисциплинирани,за разлика от Българските!!!Пътищата също отговарят на шофиране с висока скорост.

10

iwan

преди 4 години

Не знам колко от вас са карали по немска магистрала, но истината е че са ГЕРМАНЦИ шоферите. Всчики до един са напълно адекватни според ситуацията и 18год пеперудка, и 80 годишна. Адекватни са независимо дали са с VW Up или Порше 911.Когато няма много голям трафик ВСИЧКИ са на 145-160 и нито един не кара с 90, когато има много камиони, обратно кара се с 90-110 и никой не си помисля да кара с 200.При аварийна ситуация напред, се освобождава лента по средата.Нормално е да нямат ограничения!!

9

Panow

преди 4 години

И кои точно ЛКВ-та се движат със 120 км/час, при положение, че са ограничени на 90? Второ, те излизат в средните ленти буквално когато трябва и когато не, с едната цел да убият трафика. Сама кола, в лява лента със 190, вечер, и ми е излизало ЛКВ в нея, което абсолютно им е забранено. Трето-може да караш колкото бързо искаш, ако няма ограничение, но при ПТП, ако си карал с над 130 приемаш частична вина, ако си жив. Препоръчителната скорост е 130, нагоре се смята, че си карал неразумно. ДЕ.

8

Анонимен

преди 4 години

Аз карам из Немско с 200-220 ама едната мърка че атомите и изоставали и се прибирали на следващия ден. Тя е моето ограничение.

7

Анонимен

преди 4 години

Страхотно!Браво.

6

Анонимен

преди 4 години

Там магистралиге са поне с 3 ленти в една посока. В дясната са камионите, с около 120км/ч. Повчето леки автомобили са в средната, със 140-160, Лявата е за изпреварване и по-висока скорост, но не са чак толкова много такива.

5

Чичо

преди 4 години

А, дреме ми - аз и тука на магистрала под 200 не падам. Най се нервим некви аматьори като тръгнат да ми убиват скоростта.

4

Kireto

преди 4 години

Ама вие представяте ли си свят без ограничения във всяко едно нещо? Ще е масова безредица. България без ограничения на скоростта е равносилно на безрасъдство. Хората трябва да живеят ,малко или много в рамки, защото съществуването им ще се превърне преждевременно пагобно за самите тях.

3

Анонимен

преди 4 години

Като имаше ограничение на скороста това не попречи на един мак,ак бежанец да удари и убие Шабан Шаулич на Немска магистрала. Така че ограниченията са напълно излишни. Всеки да кара според възможностите си и акъла. Аз например и на магистрала карам с 100 км. За къде да бързам за кравария ли. Едно че може да убия семейството си и второ горивото не го наливам на 70 ст. като по бай Тошово време. Колкото по висока е скороста толкова повече харчи автомобила.

2

Циник до da

преди 4 години

Глупости! Задкормилните устройства у нас - сте толкова плоски, че се трепете и с Ограничения!Един знак - няма да спре бабаитите никъде!

1

da

преди 4 години

липса на ограничение означава че можеш да караш и с 300 ако колата ти го позволи. А такива коли има немалко.Да безумие е !