11

До 12

преди 4 години

Кучето скача според тоягата.Колко са глобените пешеходци за неправилно пресичане, създаващо предпоставки за инциденти.Какви са наказанията за пияни и дрогирани шофьори.Да!!!!! Държавата не е адекватна в контрола. Не че не може, а защото не иска. А защо не иска всеки средноинтелигентен човек може да си отговори.

10

1:1

преди 4 години

Мачът е равен.

9

Сп???нс

преди 4 години

Испанците имат един лаф, внимавай да не блъснеш стария ,че после ще трябва да го плащаш като нов.

8

Анонимен

преди 4 години

Всяка сутрин виждам един и същ бабишкер,да пресича булеварда баш през разделителната ивица,която общината е изградила с розови насаждения и опънати маркуци за напояване,при положение че пеш.пътека е на 15-20 м. в ляво.Туй че роклята и се закача из бодилите,че се спъва из маркучите,хич не я притеснява и продължава смело напред! А кажете какво го оправя този дрът вампир!?Ако рече някой да я глобява,ще вземе да реве и да се тръшка,че пари няма,ако я перне някой и това не става!

7

Алов

преди 4 години

Стига и толкова, поживяла си е. Сега поне няма да товари пенсионната ни система А и дъртите винаги пресичат без да се оглеждат. Аз очите са ми на 4 като пресичам на зебрата

6

Анонимен

преди 4 години

Тази улица, която си е голям булеврад с две отделни платна с по две ленти, на практика не може да се пресече неправилно. На по-голямата част има ограда между двете платна или храсти.

5

Елемаг

преди 4 години

Сега вместо горе долу да се отърве зщото тя е пресичла неправилно,заради пиенето ще го наиграят,че и кръвнина ще плаща...Много умно...Па и как виждам в момента простия КАТ-аджия доволно протрива ръце за разрешен случай, за едно денонощие и получава бонус!!!

4

провинция

преди 4 години

Тя вече няма да прави така.е внимава когато пресича.Бог да я прости.Не се научихме да спазваме правилници и закони в тая държава. затова сме на това дердже.

3

Mister Cro

преди 4 години

Това не е каръщина! Това е показателен пример колко много народ шофира в наквасено състояние, особено по нощите! Ако този не беше пил, можеше и да беше адекватен да не сгази бабата!

2

Анонимен

преди 4 години

Баба пресече неправилно, пиян шофьор я помете, КАТ спаха в горичката, линейката закъсня, болницата стачкуваше, апаратурата отказа, специлсти нямаше, ....Боколандия!

1

бааа го

преди 4 години

Това е каръщина 2в1!