48

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да попитам защо ЦСКА не би Локомотив и кое спира Ганчев да стане шампион не ми се иска да гадая има 11човека тия хора имат каузи договори и заплати кои фактор с истинска игра ви спира момчета хаиде тая година ни зарадвайте теглете черта на всичко и всички и играите и двата отбора футбола е игра не се предавайте винаги верни само цска

47

Ddd

преди 4 години

Ако успеят да изкарат футболистите от нощните клубове и от прегръдките на плеймейтките може и да почнат да играят по качествен футбол, иначе ще гледаме куци коне по терена.

46

Анонимен

преди 4 години

По времето когато падахме от Испания това бяха прецеденти. Освен това голяма часто от играчите вече бяха стари, а ги тресеше звездомания. Второто поколение донесе трима добри играчи - Бербатов, и двамата Петрови, които се съчетаха с времето на Мариан Христов, Балъков, Иванков. България постигаше и добри мачове, малко не й достигаше. Имахме и ИГРА. При Пенев младши също играехме грамотно имахме дисциплина, направихме 1-2 с Италия на Буфон. обаче с Балъков се видя истината.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 35 хайде да не смесваме понятията мениджър и собстевник. Мениджърът е човек, способен да организира действията на другите, независимо дали има диплома за това и от това да има полза. Той може да е собственик или да не е. При положение, че БФС не се е издигнала нагоре значи в това ръководство е нямало мениджър, който да оптимизира нещата чрез правилно административно ръководене и точтно такъв човек много липсва на БФС

44

Муйко Пилътъ

преди 4 години

Български футболен съюз - това е съюз на футболните клубове в България, който управлява футбола по международните правила за футбол и по вътрешен правилник.Който и да го оглави трябва да се обърне към спортните школи в училищата и извънкласните форми на футболно обучение, за да засее идеята за промяната. После да промени правилника-вътрешния, така че да се ограничи влиянието на няколкото боса на футболните грандове върху целия футбол. Така може и да изплуваме, но след 2-3 мандата. Затънали сме

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И въобще БФС няма влияние върху коренните проблеми с футбола, защото на УС на БФС, клубовете не са подчинени...."Да бе, това го чуваме и от Перуци, Лечков, Венци... Те за "нищо" футболно не отговарят, а само за бази, хотели, самолетни билети, кетъринг и т.н., за което всяка туристическа фирма ще се справи по-добре от БФС! Ами като нищо не зависи от тях, да ги закриваме и край - клубовете сами да си администрират първенствата - по търговския закон, ако щат!

42

Е сега

преди 4 години

Дойде времето на специалисти и вечните футболни "авторитети",като Крумчо Савов,бай Гошо от Работническото дело,без работниците,пуцан Стойчо,бат Венци Решетников и др.знайни и незнайни разбирачи дето знаят,от коя страна се рита топката!

41

До 38

преди 4 години

Ами ти искаш нещо което се е вършило не както трябва повече от 50 години ,да се оправи за 10-15 ??? След като от 90 до 97-***. почти.два милиона напуснаха страната .В момента има стотици хиляди които нито учат ,нито работят само се вайкат , хленчат и само искат нещо от държавата!?!?!,без да са дали грам от себе си за нея. Поколение от консуматори и дървени философи.Като онези ,,юнаци" с маските на стадиона. Никой нищо не е изтрил,само някои се пребоядисаха! Да живее слободията!!!

40

До39

преди 4 години

Ако си мислиш,че тая постановка с "расизма" и последващото облъчване от псевдо-журналисти е случайна,това означава че си доста наивен!

39

До 37-Стар човек

преди 4 години

Над 95% от постващите и разбирачите са хора под 35-40 годишни,как мислиш че ще те разберат? За тях футбола и живота въобще започва с ,,Перуката" и Бойко Борисов. Да живеят социалните мрежи ,там всеки анонимно и безапелационно говори каквото си иска.А умственния капацитет"на футболния ултрас е ясен и до болка познат/виж един ,,спор"във футболен сайт/ Какво искаш да излезе от това ,,умно и мислещо поколение",убедено че има огромни експертни познания и защитаващо ги с обиди,цинизми и ругатни.

38

Анонимен

преди 4 години

Жалко е когато спортни журналисти не осъзнават неумностите с които облъчват публиката.Ръководството на БФС не отговаря за спортно техническите качества на футболистите. Нито може да задължи клубовете, да са по активни в изграждане на ДЮШ. И въобще БФС няма влияние върху коренните проблеми с футбола, защото на УС на БФС, клубовете не са подчинени. И всичко това е описано в устава и, ама четенето с разбиране вече е проблем. А говоренето е къде по лесно.

37

Анонимен

преди 4 години

Тия филми сме ги играли"изриваш всичко из основи и почваш отначало"Справка България на какво прилича! От 1989 година досега"изриваме"всичко и накрая цъфнахме и завързахме!

36

Стар човек

преди 4 години

Какви ги говорите бе мушмороци невръстни.След резила 1:6 от Испания през 1998 на световното, и след това 0:3 в Бургас на евроквалификациите, бълтарският подем във футбола приключи.От тогава до сега не сме се класирали на НИКАКЪВ ГОЛЯМ ШАМПИОНАТ.,,Крушката си има опашка" казва народа,падението е вече повече от 20 години.Освен Бербатов и двамата Петрови,ни един качествен футболист не се появи.Не търсете вината в БФС,Герб,ББ?ФИФА,УЕФА и т-н.,а в хилавото поколение ,жертва на слободията и компютъра!

35

Анонимен

преди 4 години

Домуса може да е всякакъв,но показа как трябва да се работи в футбола и в крайна сметка да имаш резултати!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Да бе.... и този изпълком бъкаше от меринджЕИ, като Домуса, Венци, Михов, Касабов, Спас "финния"... И все "свързани" със спорта - не са се събличали по физическо с малки изключения....

33

Анонимен

преди 4 години

БФС е добре да поета от човек с мениджърски умения или вторият човек трябва да ги има. Да, хубаво е Шефът да е бивш спортист, най-вече за да познава нещата отвътре, но това не е задължително условие. Важното е да е почтен, и да има административно умения.В същото време е много важна и ролята на държавата. Ако МВР шефът и спортният министър си бяха на мвястото провокаторите още преди години щяха да са по затворите и расисткият проблем нямаше да съществува.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Само ако може да ме "светнеш" кога Л. Пенев е бил част от Изпълкома или на друга длъжност в БФС, та да го считаш за такава? По тази "логика" трябваше да ме критикуваш и за Н. Илиев, че е "стара муцуна", но за него нямаш против....

31

Анонимен

преди 4 години

"Начинът, по който в момента работи системата, е погрешен" - и ктоя е тази система, къде и е дефекта, каква система ни трябва!? Абе научете се да се аргументирате! Системата това, системата онова, обаче къде конкретно е проблема и как да се преодолее не знае - аман от прости хора, решили да се изкажат компетентно, по въпроси от които нямат никаква предства. БФС не е нужно да се управлява от футболна личност, обаче в край на сметка това е сдружение на футболни хора и те избират кой да е шеф.

30

До 29

преди 4 години

Браво, много силен коментар, другия път да те поканят в студиото, много мъдрост има в теб, направо днеса да те номинира за шеф на БФС.

29

Пиши Keep.Yourself.P

преди 4 години

Време е Слави Трифонов да поеме БФС-то! Той има план как да оправи мачлетата и да тръгнат нещата! Първо БФС-то, после държавата! Давай Слави! Ти си чуека!