14

iii

преди 4 години

Доставчикът на белите коли определен ли е вече?

13

Анонимен

преди 4 години

По принцип кандидата за шофьор би трябвало да си избира на каква кола да е изпита, а не обратното. Разбира се, че не можеш да качиш един шофьор на напълно непозната кола и да му кажеш "Карай!", а за кандидат за шофьор още по-малко. Тези, които смятат, че има връзка между колата, на която се обучава кандидата и каква кола ще кара после, просто не знаят за какво става дума.

12

Анонимен

преди 4 години

Такъв цирк в цял свят няма! В повечето държави практическите изпити се вземат с частни автомобили! Смятайте до къде е стигнала корупцията и некъдърността българска,щом и специални автомобили ще се вкарват?!

11

Мен

преди 4 години

Предложили са екшън план как да продължат да си прибират рушветите и да дават книжки на хора, които изобщо не могат да шофират. Те и КАТ са преките виновници за ставащото по пътищата. Ако министерството има топки ще наложи колата със запис на маршрут насила, а който не е съгласен просто ще бъде изгонен.

10

Анонимен

преди 4 години

"Ние предложихме екшън план, който да реши проблема"Аха. Курсистите ще им се прожектира "Умирай Трудно" - цялата поредица?

9

Анонимен

преди 4 години

Щом пищят или ползват служебните автомобили като лични или наистина са корумпета.

8

Анонимен

преди 4 години

Баси инструкторитеЗначи тогава трябва в СУМПС да пише Водача може да управлява само еди какъв си автомобил,защото се е обучавал на негоЗа пари ли ???За много ли???

7

Анонимен

преди 4 години

Цябата работа е да те дерат за пари!То в Тиквария по евтино ще ти излезе да изкараш книжка за самолет отколкото за кола...наредили се всякакви и крънкат за пари!Дреме му на някого дали можеш да караш или неможеш!

6

Анонимен

преди 4 години

Може би инструкторите трябва да се замислят, дали да не си разменят обучаващите се, за да могат последните да опитат различни видове коли. Защото 99% колата, която ще карат няма да бъде тази, на която са изкарали изпита. Т.е. потенциални камикадзета.

5

pepe

преди 4 години

Когато бях на изпит ми се случи точно това. Бях на лада на курсовете и ме качиха на шкода в деня на изпита. Беше драматично и в крайна сметка ме скъсаха.От друга страна инструкторите са се превърнали в едни ***, за които е важно да си получат рушвете или допълнителните часове и на никой не му дреме да НАУЧИ някой да кара. Още имам шок от една седмица шофиране в Германия - как пък един неадекватен шофьор не видях, нито в града, нито на магистрала - значи може!!!

4

шматка

преди 4 години

Направете закон който да забранява назначаването на работа свързана с държавния бюджет на хора веднъж уволнени от такава работа.Ще видите как изпитващи лекари професори полицаи...ще започнат да си пазят хляба сами

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СЕГА СЕ РЕДЯ ЗА БАНИЧКА с БОЗА, АМА СЛЕД МАЛКО ША СА РАЗЦЕПА.

2

Мен

преди 4 години

На всеки един изпити в модерните изпитни центрове нещата се случват пред камера и записа се пази! Всеки един явявал се на шофьорки изпит е виждал как поне един или двама взимат книжка по втория начин!

1

шматка

преди 4 години

Проблема е човешкия фактор и по точно изпитващия.Ако той си върши работата както трябва всичко ще е ОК