16

Анонимен

преди 4 години

Голям резил за Бала, но който и да стане треньор, пак няма да се класираме, а ако случайно се класираме, тогава резила ще ни е още по-голям!

15

Анонимен

преди 4 години

То само с треньори не става, дори всяка година да ги сменят.Проблема е в манталитета на "футболистите ни"!За нивото на интелекта им дори да не споменавам!

14

провинция

преди 4 години

Трикольори са на баба ви парашутните ***.Половината европа е с трикольорни знамена.А вие се мислите за оригинални с това "трикольори".Ама толкова сте си явно грамотни драскачите.

13

Ром"с

преди 4 години

Добър избор и мисля,че ще имаме шанс през пролета.Ако играят в Букурещ -там съм да викам за тях.

12

Тренера

преди 4 години

-Абе главок, що не вкара, на празна врата си?-Ми тренер, много скача тая топка нещо....-Тя ако не скача и аз ше влезна да я вкарам!Ето това е картината. Проблемът е в татуираните примадони.

11

ПиринЕГолемаПланина

преди 4 години

И ако спре с практиката на натурализирани играчи, спирам с бойкота ;) все е пак е национален отбор; играчите да са поне израсли от деца в бг

10

ПиринЕГолемаПланина

преди 4 години

Най-после един опитен, нормален и разумен треньор. Стига вече с поколението 94та дето се учиха на занаят с националния отбор.

9

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

8

Шампоанска лига

преди 4 години

Ако можеше да се натурализира целия Лудогорец ...

7

Хм

преди 4 години

Играчите били твърдо против!Май трябва една хубава сопа да заиграе!

6

Алигатора

преди 4 години

Който и да бъде треньор на национала пак ще сме си гола вода хора разберете в България футбол няма и няма да има както преди дори и няма да можем да се класираме най добре да е да не играем въобще така резила ще бъде по малък

5

Един

преди 4 години

"Според горещ слух в кулоарите на Бояна, играчите били твърдо против този вариант." - след последния си мач "играчите" нямат право да са против каквото и да е! Всеки един от тях няма право да дава каквото и да е мнение относно футбола, понеже е очевадно, че те от футбол нищо не разбират. 11 картoфа да сложат вместо тях на терена, пак няма да се представят толкова зле.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами като са глупави. Да бяха извикали още един път "маймуни" и щяха да паднат само с 3:0. Пък после можеха и да се оправдават с публиката, щото те са щели да победят.

3

Анонимен

преди 4 години

Чичо Гошо да си гледа клубния футбол, там му е силата. За националния ни трябва някаква модерна и подобрена версия на чичо Митко, ама да не е добряк като него ами някакъв по-жесток и безскрупулен.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

УСПЕХ НА ГОСПОДИН ДЕРМЕНДЖИЕВ КОГАТО СИ УСПЕШЕН ИММАШ ФАЛШИВИ ПРИЯТЕЛИ И ИСТИНСКИ ВРАГОВЕ ВЬПРЕКИ ТОВА УСПЯВАЙ УСПЕХ ГОСПОДИНЕ

1

Анонимен

преди 4 години

Тука вече е джак-пота. Край. Щом и бат Жоро. Класираме се.