82

Анонимен

преди 4 години

С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЧУЖДА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ, ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ РЕШИЛА ДА ПУБЛИКУВА РЕЗУЛТАТИТЕ ОЩЕ В СЪБОТА.

81

Българин

преди 4 години

Как пък не разбрахте след толкова много избори, че тези статии, в които се обяснява как всичко виси на косъм, се пускат с цел да активизират електората на ГЕРБ. Винаги 1-2-3 процента разлика, а на изборите 10-15%. Тъжно е колко много хора си въобразяват, че червените имат някакъв реален шанс срещу Фандъкова...

80

Активист на БКП

преди 4 години

Значи добре са и платили на Медиана...

79

Ицо нии

преди 4 години

Тази дива *** съсипа София

78

Дзъ

преди 4 години

До вчера през ден водеше или Фандъкова или Манолева. Тази последна седмица ще четем през час взаимноизключващи се проучвания. Запазете търпение в неделя ще разберем всички...е някои апартаментчици и вече знаят точните проценти, но нали уж не са в играта....

77

ogin

преди 4 години

За мая то е ясно

76

Икомов

преди 4 години

Пропагандната машина работи на пълни обороти . Внушават ни, че има състезание, но пропускат да споменат, че двете конили са на един собственик.

75

Миро:

преди 4 години

Тази предстовща ппбеда на Манолова е начало на края на ерата ГЕРБ!!!ВСЯКО НЕЩО Е ВРЕМЕННО!!!

74

гербавата крадла

преди 4 години

хубава новина, сега със сигурност ще гласуваме цялото семейство за Манолова

73

Анонимен

преди 4 години

води ама друг път

72

Анонимен

преди 4 години

Гербави лъжи! Тлъсти!

71

Уууууууу .....

преди 4 години

УУуууууууу...

70

Истината

преди 4 години

Истината е , че двама от зам.кметовете на София, ГЕРБави КАЛИНКИ бушони са с обвинения за извършени престъпления. Фандъкова се наака, но и тя е бушон, началник и е Боко милярдера.Всички са комунисти, най -червени са ГЕРБерите, всичките са бивши комсомолски секретари, и Фандъкова също.

69

Анонимен

преди 4 години

Но агенция "Бисектриса" твърди, че Фъндъкова ще се сгромоляса с трясък, защото само се излага и е писнала на софиянци със самохвалството си и приятелските кръгове, които "печелят" всички проекти, с "Граф Игнатиев", площад "Славейков", с несъвместимостта на новите мотриси за третата линия на метрото с другите две и още много неща!Агенция "Медиана" някога да е познала нещо? Който си спомни, моля да ми припомни!Повече вярвам на "Ъглополовяща" и "Тъпоъгълник"!

68

някой

преди 4 години

До: 67 (видинчанин)К'во ни плашиш бе??? Знам как живеят хората във Видин!Половината ми рода е от видинския край!Парцалкова е партизанка без паметник!Учительница русского - дошла от град от селски тип в големия град!Бай Тошо беше същия!Ще ни плаши, куче с кокал ще плаши!Фандъкова е пътничка. Ще си отпътува безславно, защото на софиянци им дойде до гуша от тая комунистка! Заради нея София заприлича на Видин - анадъмно?

67

Анонимен

преди 4 години

Призовавам софиянци да гласуват за Борис Бонев или Борислав Игнатов, но в никакъв случай за Фандъкова - селянката, съсипала София.

66

Анонимен

преди 4 години

Това кой го казва - Тиквено-Прасешкото сайтче, което забранява коментарите под статиите за Фандъкова ли?И защо така - нали уж е любимката на народа и води уверено?

65

Анонимен

преди 4 години

Споко. Фандъкова няма да е на балотажа.

64

видинчанин

преди 4 години

Изберете Манолова и ще разберете Как живеят хората във Видин.

63

Реалист

преди 4 години

Ха-ха, червен колю усети, че пак ще му се смеят за фалшивите нагласени проучвания и реше да даде малко по-реалистични проценти.