62

Самара

преди 4 години

Ненова е напълно права. Изказването на Белев е цинично и расистко. В политическата сцена на страната ни няма място за хора с такова мислене.

61

Нено

преди 4 години

Белев трябва веднага да се оттегли от изборите

60

Todor R

преди 4 години

От ДБ мълчат, явно подкрепят Белев, което е наистина шокиращо, но народът ще им покаже, че грешат, като не гласува за тях.

59

Велина

преди 4 години

То е ясно, че всички са възмутени от изказването на Тома Белев.Чудя се само докога ще търпим неговите изцепки и неговата наглост, няма ли да се направи нещо по въпроса, не искам да си представям колко далече може да стигне този виден "еколог".

58

Цвети

преди 4 години

Отдавна знам, че тоя Белев не го слуша главата, ама чак такава идиотщина и от него не очаквах. То бива да си ***, но неговото минава всички граници. След това, което е изтропал, трябва да се скрие в някоя много дълбока дупка и да не се появява повече в публичното пространство.

57

Меридиян

преди 4 години

Фашизмът в София идва от фюрера от Банкя, през дясната му ръка от Самоков.

56

Докога

преди 4 години

Магнолиите достатъчно ни опетниха. Жалкото ще е, ако им разрешим да продължат.

55

Инж

преди 4 години

Истината е, че бойко, дана, тома, мома са за Белене...

54

Кольо

преди 4 години

Всички гербери са такива!

53

Анонимен

преди 4 години

Тоя, Тома Неверни, не защитаваше ли Фандъкова?

52

Така е ..

преди 4 години

Комунизма и всички негови форми отдавна са получили категорична осъдителна оценка на цивилизования свят.Някаква разлика между фашизъм и комунизъм ? И двете са човеко ненавистнически идеологии.

51

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

50

Анонимен

преди 4 години

Е па да не е излъгал? Хубаво, лошо това е истината, поднесена с черен хумор. Се стига вече с тая толерастия

49

Тя подкрепя

преди 4 години

Само Сталин и неговите еврейски убийства

48

тъ па ко агент,

преди 4 години

До ВасилевДа ловиш хора недеволни то режима и да ги мъчиш,колиш,и да им режеш главите без съд и присъда,за пари какво еа ко не фашизъм?!

47

Анонимен

преди 4 години

Шайка непрокопсани евреи сами отричат всичко свързано със тях самите. Важно е да се врещи антисемитизъм, оставете ни на бира и ние имаме права и свобода на словото. Щом не са пътували във конски вагони във какво са пътували ?

46

Анонимен

преди 4 години

Тома Белев казвай, че са пътували във луксозни вагони тогаз и са ходели на СПА център.

45

Анонимен

преди 4 години

И най-добрия атентат в България е направен от комунисти срещу хора в църква, ама хайде. Това политиците, освен безмислено говорене, май за нищо друго не стават.

44

Василев

преди 4 години

До АнонименКакви са били признаците и доказателств, че в България е еимало монархо фашизъм???Аз мога да кажа, че бомбардировките на американските и английските самолети над цивилното население и жилищни квартали в България е престъпление срещу човечеството и да дам доказателства!!!Агент Рейдби Милнър!ЦРУ!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Къде е частта от Македония, която остана в Гърция? Защо Чърчил не я даде на България или да я направи отделна република, както Македония?Тито, Сталин, Георги Димитров отделиха Македония от Сърбия в Югославия. Благодарение на Димитров и Сталин, днес има независима македонска република. От Чърчил няма нищо.